Streuer blikt terug op 'soap Zerrouki' en laakt handelen Feyenoord

7 februari 2023, 15:06
Streuer blikt terug op 'soap Zerrouki' en laakt handelen Feyenoord

Ramiz Zerrouki kreeg in januari niet zijn vurig gewenste transfer naar Feyenoord en is nog altijd speler van FC Twente. De middenvelder had graag de stap naar De Kuip gezet, maar de club uit Enschede zag daar niks in. Jan Streuer blikt nog een keer terug op de onderhandelingen met Feyenoord.

De koploper van de Eredivisie wilde op de slotdag van de transfermarkt alsnog zaken doen met Twente. "Dat had ik niet verwacht", stelt technisch directeur Steuer in een uitgebreid interview met Voetbal International. "We waren duidelijk geweest. Wij draaien een goed seizoen, doen mee in de topvijf; dan zit je niet te wachten om goede spelers te verkopen. Als je dan op de laatste dag toch nog komt aankloppen, is dat voor ons behoorlijk vervelend. En dan weet je zelf ook wel dat dat weinig zin heeft."

Lees ook: Streuer ziet Jans stap naar topclub maken: "Ajax

Feyenoord legde naar verluidt nog een zak geld met acht miljoen euro op de stoep van De Grolsch Veste. Twente stuurde die echter terug naar Rotterdam. "Het ging eigenlijk ook niet meer om het geld. Het ging om de geloofwaardigheid. We hadden al twee keer gezegd: We doen het niet. Als je dan op het laatste moment opeens wél meewerkt en je kunt geen andere speler terughalen, dan begrijpen de supporters er niks meer van. We hebben dus ook helemaal niet meer onderhandeld."

Transferzomer

Streuer verwacht wel dat Zerrouki over een half jaar wel een mooie stap gaat maken. Het is echter de vraag of er dan nog steeds belangstelling is vanuit De Kuip. "Ik ben ervan overtuigd dat Zerrouki er niet slechter van wordt. Het zal me niets verbazen als PSV en Ajax ook nog voor hem komen, of buitenlandse clubs. Zijn contract loopt volgend jaar af, we hebben nog een optie tot 2025. Maar ik ga ervan uit dat hij komende zomer een mooie transfer gaat maken", sluit Streuer de soap rond Zerrouki af.

Reacties

Quarlon
Link gekopieerd!
avatar

Deze man staat wel erg graag in de belangstelling, vreselijk

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Wat maakt deze man er een show van. Een transferwindow duurt tot . Dus kun je kopen tot ,proberen tot Heeft meneer zelf ook wel gedaan . Gebeurd bij elke club . Dan zeg je nee of ja thats it !!. Streuer moet eens gaan snappen waar twente staat op de transferladder . Als er in de zomer een mooie club komt voor kokcu op de laatste dag dan doen we ook zaken ja of nee . Is kut maar zo zit de voetbalwereld in elkaar

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Met twee miljoen de prijs verhogen Streuer!

Paulito
Link gekopieerd!
avatar

Twente heeft 2x de prijs omhoog gegooid. Dit bedrag krijg je komende zomer niet.

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Je hebt vind ik ook te maken met je speler . Het is maar de vraag hoe zerrouki er nu mee omgaat

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen