Supportersvereniging Feyenoord doet prachtige oproep voor zieke perschef PSV

2 februari 2023, 22:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Thijs Slegers heeft vanmiddag ontzettend triest nieuws gedeeld op sociale media. De perschef van PSV is al geruime tijd ziek, maar vandaag maakte hij bekend dat het ongeneselijk is. Dokters kunnen niks meer voor hem doen. Supportersvereniging De Feijenoorder speelt hier prachtig op in en doet een oproep aan de leden. 

Zondag staat de topper tussen Feyenoord en PSV op het programma, daar wil de supportersvereniging de zieke perschef en zijn club een hart onder de riem steken. 'Ook ons bereikte dit enorm trieste nieuws. Uiteraard zullen wij dit ondersteunen en vragen wij supporters in De Kuip om in de 12e minuut aanstaande zondag hun mobiele lampje te laten schijnen voor eenieder die hiermee te maken krijgt. YNWA', schrijft de vereniging op Twitter. 

Voetbalwereld komt samen

De hele voetbalwereld leeft mee met Slegers, zijn familie en PSV. De Tweet waarin hij het slechte nieuws deelt is al ruim 800.000 keer bekeken, bijna achtduizend keer geliked en meer dan tweeduizend mensen betuigen hun steun via het platform. Ajax, Feyenoord, de KNVB en talloze andere voetbalclubs wensen alle betrokkenen veel sterkte. Ook collega's, (oud-)spelers en ander BN-ers delen hun medeleven. 

 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Mooie actie

familieharbers03
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

hele mooie actie van mijn cluppie!! kunnen ze een voorbeeld aan nemen!! YNWA

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Dit laat gewoon zien dat er heel veel normale mensen in de kuip zitten . Ze zouden zulke acties(want het gebeurd vaker dat we zoiets doen) meer moeten laten zien ipv steeds maar te roepen dat we gevaarlijk zijn .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen