Ten Hag heeft slecht nieuws over Antony; hoop voor Weghorst

7 februari 2023, 15:30
Ten Hag heeft slecht nieuws over Antony; hoop voor Weghorst

Erik ten Hag lijkt de komende wedstrijden te moeten gaan puzzelen met de opstelling van Manchester United. De Nederlander presteert uitstekend met The Red Devils, maar ziet steeds meer spelers wegvallen. Wout Weghorst lijkt zich weer op te kunnen maken voor een basisplaats.

"Zij zullen er woensdag tegen Leeds United niet bij zijn", vertelde Ten Hag dinsdagmiddag op de persconferentie. Daarmee doelde de manager op Anthony Martial, Antony en Scott McTominay. Dat drietal zal niet mee kunnen spelen omdat ze geblesseerd zijn. Dat geldt ook voor Donny van de Beek en Christian Eriksen, die voor langere tijd zijn uitgeschakeld. Casemiro is voor drie wedstrijden geschorst.

Lees ook: Ten Hag: "Ik denk niet dat we een kans maken in het juridische proces"

In Engeland verwacht men dat Weghorst door de afwezigheid van Martial en Antony weer een plekje krijgt in de voorhoede. Jadon Sancho lijkt eindelijk weer eens vanaf de aftrap te mogen spelen tegen Leeds, een belangrijke wedstrijd United. "Dit is de Wedstrijd van de Rozen", opperde Ten Hag over de Noord-Engelse derby. "Het betekent veel voor onze fans en daar zijn de spelers zich van bewust."

Jesse Marsch

United treft in Leeds een gewond dier, dat onderin de Premier League bungelt. Jesse Marsch werd maandag op straat gezet door de degradatiekandidaat. Ten Hag steunt de ontslagen oefenmeester. "Het is altijd triest wanneer een manager, een collega, wordt ontslagen. Ik geloof niet dat resultaten meteen beter worden als je een trainer ontslaat. Laat de managers hun werk doen. Maar ik snap ook de druk bij de beleidsbepalers van een club."

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
avatar

ronaldo op de bank zetten..en weghorst krijgt steeds een basis plaats maar scoort niet..wat een spits ben je dan zeg

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

Bij Ajax werden de resultaten wel direct beter .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen