Ten Hag verklaart waarom United de winst van League Cup niet groots vierde

28 februari 2023, 14:12
Ten Hag verklaart waarom United de winst van League Cup niet groots vierde

Erik ten Hag heeft dinsdagmiddag nog wat verteld over het feestje van Manchester United na de winst van de League Cup. De manager vertelde dat er weinig tijd was om de bekerwinst groots te vieren. Er staat namelijk weer een drukke periode te wachten op de manschappen van de Nederlander.

"De spelers waren erg enthousiast en hebben genoten van het moment", vertelde Ten Hag op de persconferentie voorafgaand aan de FA Cup-wedstrijd tegen West Ham United. "Maar daarna moesten we weer aan het werk en draaide het om goed herstellen. Er zijn zondag geen extra festiviteiten meer geweest. Ik weet wel dat iedereen de overwinning mee heeft gevierd. We hebben dit samen gedaan. Het was een prestatie van de volledige groep."

Lees ook: Guardiola niet mee in lof voor Ten Hag: "Niet meer dan normaal"

Ten Hag blikte ook nog kort terug op de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Newcastle United. "Laat ik duidelijk zijn: we hebben niet gewonnen met slechts elf spelers. Dat hebben we als groep gedaan. De volledige selectie is dit seizoen zo belangrijk. Ik reken op iedereen en weet zeker dat iedereen klaar is als het moet. Er liggen mooie maanden en geweldige wedstrijden in het verschiet", sprak de oefenmeester, die zijn eerste prijs pakte.

Liverpool

Aanstaande zondag staat in de Premier League de North West-derby tegen Liverpool op het programma voor United. Ten Hag eist echter dat de pijlen worden gericht op de vijfde ronde van de FA Cup, waarin West Ham woensdag op bezoek komt op Old Trafford. "Ik weet dat iedere wedstrijd belangrijk is. Tot nu toe hebben we in de kleedkamer de juiste houding en benadering gehad. We bekijken het wedstrijd voor wedstrijd."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen