Tweemaal slecht nieuws voor Feyenoord in duel met sc Heerenveen

12 februari 2023, 16:27
Tweemaal slecht nieuws voor Feyenoord in duel met sc Heerenveen

Feyenoord is niet ongeschonden uit de wedstrijd tegen sc Heerenveen gekomen. In de tweede helft liep aanvoerder Orkun Kökçü zijn vijfde gele kaart van het seizoen op, waardoor hij is geschorst voor de topper tegen AZ van volgende week zaterdag. Bovendien viel Igor Paixão uit met een blessure.

Kökçü pakte twaalf minuten voor tijd een gele kaart na een overtreding op Daniel Karlsbakk. Het was duidelijk dat hij direct besefte geschorst te zijn voor het duel met AZ. Circa zeven minuten later blesseerde Paixão zich in een duel met Milan van Ewijk. De Braziliaan, die in minuut 68 als invaller binnen de lijnen was gekomen, werd vervangen door Marcos López.

Feyenoord won de wedstrijd overigens met 1-2 en heeft daardoor een voorsprong van twee punten op AZ. Lutsharel Geertruida en Santiago Giménez maakten de doelpunten voor de Rotterdammers. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen