Wéér domper voor Feyenoord en Slot richting topper tegen PSV

5 februari 2023, 12:10   Bijgewerkt: 5 februari 2023, 13:20

Feyenoord moet opnieuw een domper incasseren in aanloop naar het duel met PSV. Viel eerder deze week middenvelder Sebastian Szymanski weg, kwam daar zaterdag Justin Bijlow bij met een gebroken pols en ook verdediger Quilindschy Hartman is niet van de partij.

Dat meldt 1908.nl zondagmiddag althans. Volgens het doorgaans goed ingevoerde medium is de linksachter ziek. De verdediger is dit seizoen een van de revelaties en doorgebroken aan de linkerkant van de achterhoede. Daardoor was het een zekerheidje dat hij zou gaan starten boven Marcos López, maar Slot moet opnieuw improviseren.

Naast al die afwezigen was het al bekend dat Gernot Trauner niet van de partij is. Hoewel zijn herstel vooralsnog goed verloopt, ligt hij in elk geval nog enkele maanden uit de roulatie. Bijlow zal ook geruime tijd missen, terwijl de inzetbaar van Szymanski voor de interlandperiode ook hoogst onzeker is. Voor Hartman staat normaliter geen lange absentie, als het inderdaad een griepje betreft. 

Lees ook: Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot moet deels improviseren

Feyenoord kan een grote slag slaan in de strijd om de landstitel door de Eindhovense concurrent op grotere achterstand te zetten. Wint PSV, dan wordt de titelrace zowaar nog spannender. In september PSV in eigen huis met 4-3 van Feyenoord. Dat is de enige nederlaag die de Rotterdammers dit seizoen in competitieverband hebben geleden. Lukt het PSV om Feyenoord weer pijn te doen?

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Lopez; Wieffer, Kökcü, Timber; Dilrosun, Giménez, Paixão

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gerrit05
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bijlow d'r uit, Hartman, Szymański, Gakpo & Madueke... Word waarschijnlijk een troosteloze 1-1, waar wij Feyenoord nog enigszins mee kunnen leven. Ben sowieso blij dat het zware programma er bijna op zit en bij de top 4/5 minimaal een puntje gesnoept hebben en zodadelijk op papier mindere tegenstanders 3 punten meenemen/behouden in Rotterdam, dan ligt de rode loper naar het kampioenschap open...🏃

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen