Bizarre beelden uit Zwolle: Griekse spits maakt hattrick binnen twaalf minuten

3 maart 2023, 21:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PEC Zwolle scoort er in eigen huis op los tegen FC Den Bosch. De formatie van Dick Schreuder heeft geen kind aan de Brabanders, die na twintig minuten al tegen een 7-0 (!) achterstand aankeken. PEC Zwolle-spits Apostolos Vellios wist binnen twaalf minuten een hattrick te maken en heeft er inmiddels al vier in het netje liggen.

PEC Zwolle leek even in een mindere fase te gaan komen na de twee nederlagen op rij in de Keuken Kampioen Divisie tegen ADO Den Haag en MVV Maastricht, maar heeft in het eigen Mac3park Stadion laten zien dat daar geen sprake van is. FC Den Bosch wordt van het kastje naar de muur gespeeld en de man van de wedstrijd aan Zwolse zijde leek na tien minuten al bekend.

De Griekse spits Vellios, dit seizoen goed voor vijf doelpunten, scoorde er namelijk op los in de openingsfase. In de tweede, vierde en twaalfde minuut van de wedstrijd wist hij Den Bosch-doelman Konrad Sikking te verslaan, waardoor hij binnen een mum van tijd een hattrick te pakken had. Inmiddels tekende Vellios ook aan voor de zesde Zwolse treffer en zijn vierde van de avond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen