Ten Hag breekt record: grote populariteit Manchester United bevestigd

2 maart 2023, 18:34
Ten Hag breekt record: grote populariteit Manchester United bevestigd

Dat Manchester United weer leeft in Engeland is duidelijk, want de finale tussen de ploeg van Erik ten Hag en Newcastle United werd door maar liefst 4,26 miljoen (!) mensen bekeken op Sky Sports in Engeland. In deze wedstrijd pakte de The Red Devils eindelijk weer een prijs na zes jaar lang wachten.

Voor Sky Sports werd het kijkcijferrecord van vorig jaar verbroken en ook de opkomst van de fans steeg met acht procent. Het vorige record stond nog op naam van de finale in 2022 tussen Liverpool en Chelsea, maar dit jaar waren er op de piek zestigduizend mensen meer die keken naar de finale.

Sky Sports is dan ook heel blij met dit verbeterde record. "Sky heeft het weer voor elkaar gekregen om het publiek voor de Carabao Cup te verhogen, waarbij de investering en sterke samenwerking met de EFL alle clubs in Engeland ten goede komt", luidde een verklaring van de organisatoren van de Carabao Cup.

Lees ook: Groot compliment voor Wout Weghorst krijgt tienduizenden likes

Manchester United is bezig aan een heel goed seizoen onder Ten Hag, want de ploeg doet nog mee om de drie overige prijzen. Er is met de Carabao Cup al één prijs binnen, maar de Premier League, Europa League en de FA Cup kunnen ook nog worden gepakt onder leiding van de Nederlandse trainer.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Dat weten we nu wel.......

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen