Klassieker opnieuw met grote netten: tv-kijkers dit keer niet de dupe

21 maart 2023, 16:15
Klassieker opnieuw met grote netten: tv-kijkers dit keer niet de dupe

Feyenoord heeft besloten tijdens de eerstvolgende Klassieker tegen Ajax wederom netten rond het veld te hangen. De Rotterdammers doen dat om te voorkomen dat de veiligheid van de spelers in het geding komt. Mensen die de wedstrijd via de televisie gaan volgen zullen dit keer echter geen last hebben van de netten.

Er is namelijk de keuze gemaakt om geen netten op te hangen aan de Olympiazijde. Dat is de tribune waar de grote camera van ESPN filmt. Tijdens de eerste Klassieker in De Kuip (1-1) moest er noodgedwongen van hoger in het stadion worden gefilmd. Dat zorgde voor veel ontevredenheid bij de kijkers van de grootste wedstrijd van Nederland. Afgelopen zondag won Feyenoord in competitieverband met 2-3 in de Johan Cruijff ArenA.

In januari van dit jaar speelden Feyenoord en Ajax al tegen elkaar in De Kuip. Destijds werd er besloten netten op te hangen om te voorkomen dat er voorwerpen richting het veld konden worden gegooid. Er waren meer veiligheidsmaatregelen rond het stadion van Feyenoord, waar Steven Berghuis voor de eerste keer in een vol huis terugkeerde sinds zijn pikante transfer. Er gebeurde gelukkig weinig tijdens de kraker.

KNVB Beker

Op woensdag 5 april (20.00 uur) strijden Feyenoord en Ajax met elkaar voor een plek in de finale van de KNVB Beker. De Amsterdammers haalden vorig seizoen de eindstrijd, maar verloren in Rotterdam met 1-2 van PSV. De kwakkelende Eindhovenaren zijn ook nog van de partij in het bekertoernooi. PSV speelt op dinsdag 4 april (20.00 uur) een uitwedstrijd tegen stuntploeg Spakenburg. Die club schakelende FC Groningen en FC Utrecht al uit.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen