NEC slaat belangrijke transfer-slag; ook uitstekend nieuws voor AZ

21 maart 2023, 23:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

NEC Nijmegen heeft de optie in het contract van Elayis Tavsan gelicht. Dat betekent dat de aanvaller nu tot medio 2024 vastligt bij de huidige nummer acht van de Eredivisie. De Nijmegenaren gaven daarnaast duidelijkheid aan andere spelers en zitten zelf ook nog in de wachtkamer.

Op de clubwebsite laat NEC weten dat technisch directeur Carlos Aalbers de afgelopen dagen duidelijkheid heeft gegeven aan meerdere spelers. De club had de optie om het contract van Tavsan met een jaar te verlengen en heeft dat dus gedaan. Jordy Bruijn, Mathias de Wolf, Joep van der Sluijs, Terry Lartey Sanniez en Ilias Bronkhorst zijn bezig aan hun laatste maanden in De Goffert. Hun contracten worden niet verlengd.

Lees ook: Fabrizio Romano komt met update: Ajax wil transfervrij vertrek voorkomen

Daarnaast wordt er door NEC snel duidelijkheid verwacht van Iván Márquez, Bart van Rooij en Souffian El Karouani. Zij beschikken over een aflopende verbintenis en hun werkgever wil graag voor 1 april weten wat ze plan zijn. Alle spelers hebben een aanbieding op zak. Dat geldt ook voor doelman Mattijs Branderhorst, die sinds de entree van Jasper Cillessen de tweede keeper van NEC is. Hij mag dus ook bij NEC blijven.

Vanheusden terug in shirt van AZ

Zinho Vanheusden heeft dinsdag zijn rentree gemaakt in het shirt van AZ. De verdediger wordt dit seizoen gehuurd van Internazionale, maar kwam door blessureleed nog amper in actie. Dinsdag maakte hij in de oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht de enige treffer van de wedstrijd. "Het is een lastige periode geweest waarin ik ook af en toe diep heb gezeten. Gelukkig heb ik veel familie en vrienden om mij heen die mij samen met iedereen binnen de club hebben gesteund", aldus de Belg.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen