'Ten Hag en Klopp hebben weer dezelfde speler op het oog'

20 maart 2023, 12:14
'Ten Hag en Klopp hebben weer dezelfde speler op het oog'

Liverpool en Manchester United jagen maar weer eens op dezelfde speler, in dit geval gaat het om Wolverhampton Wanderers-middenvelder Rúben Neves. De Portugees heeft nog een contract van een jaar bij de Wolves en kan voor vijftig miljoen pond vertrekken.

In juli gaat het laatste jaar van zijn contract in en de club moet nog afspraken maken over een nieuwe overeenkomst. Al houden Liverpool en Manchester United, maar ook Spaanse grootheden Real Madrid en FC Barcelona, de 26-jarige middenvelder nauwlettend in de gaten, meldt de Daily Mirror. Wolverhampton zit niet te wachten op een verkoop, maar kan niet anders. Al verkoopt men Neves liever aan een club uit het buitenland dan aan een Premier League-club.

De verwachting was dat Neves afgelopen zomer Wolverhampton al zou verlaten, maar uiteindelijk gebeurde dat niet. Club en speler hebben een uitstekende relatie met elkaar en daarom kwamen er ook geen problemen vanuit beide kanten.

Lees ook: 'Ten Hag kijkt bij concurrent Chelsea én Tottenham voor nieuwe spelers'

De clubs van Erik ten Hag en Jürgen Klopp jagen al vaker op dezelfde spelers, want ook Jude Bellingham en Mason Mount staan bij beide clubs op de radar. Bellingham is dan ook prioriteit nummer één voor Manchester United en Liverpool. Al is er net zoals bij deze transfer voor Neves genoeg concurrentie vanuit andere landen en clubs. Verder zouden ze allebei Bart Verbruggen van Anderlecht in het vizier hebben. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen