Bayern München grijpt hard in en schorst Sadio Mané

13 april 2023, 15:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Bayern München heeft Sadio Mané geschorst, zo maakt de Duitse topclub donderdagmiddag bekend. De Senegalese aanvaller zou Leroy Sané na afloop van de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City (3-0 verlies) in het gezicht hebben geslagen.

Mané en Sané kregen het dinsdagavond gedurende de wedstrijd met elkaar aan de stok. Dat gebeurde in de 83ste minuut, toen een miscommunicatie tussen de aanvallers ontstond. Mané maakte een loopactie in de diepte, terwijl Sané zijn teamgenoot in de voeten wilde aanspelen. Mané zou vervolgens niet gediend zijn geweest van de manier waarop hij door Sané werd toegesproken.

Artikel gaat verder onder video

De ruzie zette zich voort in de kleedkamer, waar Mané zou hebben uitgehaald naar Sané. Volgens Duitse berichtgeving moesten de aanvallers door teamgenoten uit elkaar worden gehouden. Mané zou donderdagochtend zijn excuses hebben aangeboden en hebben toegegeven dat hij een fout heeft gemaakt. 

Voor Bayern München was de kous daarmee nog niet af. De club maakt via de officiële kanalen bekend dat Mané komend weekend tegen 1899 Hoffenheim buiten de wedstrijdselectie wordt gehouden. Bovendien moet hij een boete betalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen