Dallinga schiet vol op hoofd van jongetje en komt daarna met een mooi gebaar

25 april 2023, 10:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Thijs Dallinga heeft in Frankrijk zijn shirt gegeven aan een jonge fan, nadat de spits de supporter eerst door een flinke afzwaaier raakte. Dit gebeurde tijdens de wedstrijd van zijn Toulouse tegen FC Lorient, waarin er met 0-1 werd gewonnen door een goal van oud-AZ’er Zakaria Aboukhlal. 

Waar Aboukhlal dus wel met scherp schoot, deed Dallinga dat niet. Normaal gesproken scoort de spits aan de lopende band, maar nu was dat toch even anders. Door een mispeer raakte de oud-speler van Excelsior vol het hoofd van een jongetje op de tribune van Lorient. Het kind ging onderuit en de wedstrijd ging verder. 

Artikel gaat verder onder video

Na de wedstrijd was de spits van Jong Oranje het moment niet vergeten en liet het jongetje naar de catacomben komen. Dallinga maakte zijn excuses en gaf de kleine fan een shirt van hem mee naar huis. Het was een supporter van Lorient, maar toch was het mannetje blij met het shirt van de Nederlander. 

In Toulouse gaat het goed voor de Nederlanders Stijn Spierings, Branco van den Boomen en Dallinga. Een paar weken terug bereikten ze met een overwinning op FC Annecy de finale van de Coupe de France. Zaterdag staat deze wedstrijd op het programma en speelt het tegen FC Nantes. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen