Kenneth Taylor reageert voor het eerst op pijnlijke avond in Parijs

1 april 2023, 08:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Kenneth Taylor heeft voor het eerst teruggeblikt op zijn mislukte basisdebuut in het Nederlands elftal. De twintigjarige middenvelder van Ajax verscheen in het EK-kwalificatieduel met Frankrijk aan de aftrap en werd al na een half uur naar de kant gehaald door bondscoach Ronald Koeman. 

De wedstrijd in Frankrijk was amper een minuut oud toen Taylor zijn eerste verkeerde pass al verstuurde. Niet veel later liet hij zich aftroeven door Antoine Griezmann, waarna de Fransen de score openden. Koeman had na de 3-0 van Frankrijk genoeg gezien en verving Taylor door Wout Weghorst.

Enkele dagen later kwam Taylor tegen Gibraltar helemaal niet in actie. “Laat ik het erop houden dat het bij Oranje een leerzame periode was”, aldus Taylor in gesprek met De Telegraaf. "Sinds afgelopen dinsdag ligt de focus weer op Ajax en de Eredivisie."
 
Taylor heeft zijn zwakke wedstrijd in Frankrijk snel een plekje kunnen geven. "Door te beseffen dat iedereen op zijn werk weleens een slechte dag heeft. Elke dag hard blijven werken, is de basis. En dat doe ik", aldus Taylor, die er niet over peinsde om de afspraak met de krant - die al een tijdje stond - af te zeggen. "Natuurlijk niet. Dit hoort erbij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BollaReus
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kenneth Taylor behoort tot de generatie "snowflakes". Taylor moet in de spiegel kijken en tot de conclusie komen dat hij te licht voor Ajax1 is. Ga naar een andere club Kenneth dan kan Ajax doorschakelen. Misschien Fitz-Jim een kans geven....?

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

u bent "de Zwakste Schakel" gewogen en Te licht bevonden.

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat programma met Btidger is toch niet meer ?

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat programma met Bridget Maasland is toch gestopt of niet ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen