Kökçü erkent: 'Dat was niet afgesproken, maar zo heb ik het ook ervaren'

21 april 2023, 08:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Gemengde gevoelens overheersen bij Orkun Kökçü na de Europese uitschakeling van Feyenoord. Enerzijds baalt de aanvoerder van het mislopen van een plek in de halve finale van de Europa League, anderzijds is hij trots op zijn ploeg.

Feyenoord ging in een Romeinse heksenketel na verlenging met 4-1 onderuit. "We wisten van tevoren dat er 70.000 mensen in het stadion zouden zitten en het daardoor een moeilijke, maar ook een mooie wedstrijd zou worden. Door de sfeer en alles eromheen was het echt een topwedstrijd, maar helaas hebben we daar vrij weinig aan", aldus Kökçü in gesprek met Veronica.

Artikel gaat verder onder video

Het leek er even op dat Feyenoord zich zou plaatsen voor de halve finale toen Igor Paixão tien minuten voor tijd de 1-1 maakte. Vlak voor het ingaan van de blessuretijd maakte Paulo Dybala er echter 2-1 van. "Dat was echt de meest pijnlijke moment van de avond. Ik zag ons al doorgaan naar de halve finale", erkent Kökçu, die baalt dat Feyenoord na de gelijkmaker 'stopte met voetballen'. "Dat was niet zo afgesproken, maar zo heb ik het ook ervaren. We gingen te veel de lange bal spelen, terwijl we de goal maakten door goed te voetballen."

Helemaal onverdiend is de zege van Roma niet, vindt Kökçü. "We hadden het moeilijk, maar op bepaalde momenten hebben we ook heel goed gevoetbald. Ik denk dat we trots kunnen zijn op wat we als team hebben neergezet. Zij waren op sommige momenten iets beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kökcu is overgewaardeerd. Zijn passes zijn goed en komen altijd aan, maar doelpunten maken kan hij slechts incidenteel. Kökcu is de leider, de captain van Feyenoord, hij hoorde gisteravond zijn ploeg over het dooie punt te moeten kunnen brengen, uiteraard zonder de garantie voor een overwinning, dan is hij een kerel. Kökcu weet nu wat een Serie A inhoudt.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We speelde niet tegen union berlin ofzo . Verder zijn al jullie aankoopjes voor veel geld overgewaardeerd

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Ze waren op sommige momenten iets beter". Sommige. Iets. .... Fantast!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hun bank was beter joh . Ook niet echt gek he. De 90 min waren de momenten gewoon in evenwicht. Maar goed je zal als klein kindje wel genoten hebben . Geniet er maar van

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen