NAC Breda - Willem II definitief gestaakt door bierdouche na doelpunt bezoekers

14 april 2023, 22:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De wedstrijd tussen NAC Breda en Willem II is vrijdagavond definitief gestaakt. De derby tussen de rivalen uit Breda en Tilburg lag in de tweede helft al een tijdje stil toen er vuurwerk op het veld werd gegooid. Daarna ging het na de 0-1 van Willem II alsnog mis in het Rat Verlegh Stadion.

De derby begon vrijdag al later door vuurwerk en in de tweede helft werd er opnieuw vuurwerk op het speelveld gegooid. Daarom besloot scheidsrechter Jeroen Manschot de wedstrijd tijdelijk stil te leggen. Na tien minuten afkoelen mochten beide ploegen waar aan de bak, maar dat was van korte duur. Na de 0-1 van Willem II werden spelers van de Tilburgers bekogeld en dus maakte Manschot een definitief einde aan de wedstrijd. Dat was in de 75e minuut.

Artikel gaat verder onder video

Niet alleen in Breda ging het mis. Ook bij de wedstrijd tussen FC Den Bosch en Helmond Sport lieten de fans zich in de slotfase van hun slechte kant zien. De bezoekers uit Helmond kregen een ingooi te nemen, maar daar dachten de fans van de thuisploeg anders over. Er werd van alles naar het veld geslingerd en dus besloot scheidsrechter Jannick van der Laan er maar snel een einde aan te maken. De blessuretijd was nog niet voorbij, maar de arbiter floot toch af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze leren het nooit.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Slappe regels weer van de knvb. Je weet dat dit nu vaak gaat gebeuren .

Gerrit05
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hooligans moeten gedeporteerd worden naar de Wagner Group, zodat ze lekker als warme broodjes worden neergemaaid in de Donbass.

Andreas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heb in een stadion nog nooit de behoefte gevoeld om mijn bier naar spelers toe te gooien. Hoe kan je dit ooit normaal vinden? Alsof je in een stadion kunt doen waar je zin in hebt. De ergste dingen roepen is allemaal oké blijkbaar.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar gaan we weer met zijn allen lekker roepen en vooral deugen Het is een ,schande ,we moeten dit niet normaal vinden etcetc . Maar er veranderd dus niks , Het is al een tijd de realiteit Dit soort gasten hebben daar schijt aan want echt hard aanpakken kan niet . Die regeltjes van de knvb doen 0. Je hebt een voetbalwet nodig ,maarja daar heeft den haag het te druk voor

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Den Haag kan niet eens zorgen voor betaalbare woningen en dat iedereen rond kan komen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt. Maar de knvb regeltjes gaan niks doen . Dus we houden nog jaren dit. Gaan van incident naar incident ,en dan steeds roepen hoe erg het wel niet is

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen