BILD: Thomas Müller is reserverol bij Bayern zat en sluit pikante overstap niet uit

9 mei 2023, 20:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Thomas Müller (33) komt al zijn hele loopbaan uit voor Bayern München maar overweegt deze zomer te vertrekken bij Der Rekordmeister. Dat meldt BILD-journalist Christian Falk dinsdagavond. Müller zou zijn reserverol onder Thomas Tuchel beu zijn en bovendien een gebrek aan waardering voelen, waardoor hij zelfs een pikante overstap niet op voorhand uitsluit.

Met Tuchel, die de verrassend ontslagen Julian Nagelsmann dit seizoen opvolgde, is Müller alweer aan zijn negende trainer in München bezig. Toch posteert ook de oud-trainer van onder meer Borussia Dortmund en Chelsea hem vaker dan Müller lief is op de bank, waardoor hij volgens Falk een zomers vertrek serieus overweegt.

Artikel gaat verder onder video

Müller zou nog niet met een geïnteresseerde club hebben gesproken. Buiten Europa bestaat volgens Falk concrete belangstelling voor zijn diensten. Zo zou de 121-voudig Duits international zelfs al twee aanbiedingen vanuit de Amerikaanse MLS hebben ontvangen en zouden ook clubs uit Saoedi-Arabië hem in de gaten houden. Zij kunnen zich die moeite echter allen besparen, want Müller zou niet uit Europa willen vertrekken.

Daarbij heeft Müller naar verluidt één eis: zijn nieuwe club moet volgens BILD om de grote prijzen meespelen. Daarbij zou hij zelfs een overstap binnen de Bundesliga niet op voorhand uit willen sluiten. Een kleine blik op de ranglijst leert dat hij dan automatisch bij clubs als Borussia Dortmund of RB Leipzig uit zou kunnen komen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen