Fabrizio Romano: Arne Slot staat op driekoppige lijst, dit zijn de namen

18 mei 2023, 21:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Tottenham Hotspur heeft minstens drie trainers op de kandidatenlijst, zo weet Fabrizio Romano. Volgens de transferexpert gelden Arne Slot (Feyenoord), Rúben Amorim (Sporting CP) en Ange Postecoglou (Celtic) als serieuze kandidaten.

"Deze drie namen staan zeker op de lijst", vertelt Romano in de podcast Here We Go. "Tottenham heeft intern nog geen beslissingen genomen over welke trainer het moet worden. Ze nemen eerst een beslissing over de in te vullen directievacature, daarna worden er pas beslissingen genomen over de openstaande trainersvacature."

Artikel gaat verder onder video

Met de directievacature wordt de invulling van de positie van technisch directeur bedoeld. Tim Steidten (voormalig directeur Bayer Leverkusen) staat volgens Romano in de 'top drie' van kandidaten. "Johannes Spors (voormalig technisch directeur van Vitesse, red.) was voorheen ook een naam op de lijst, maar hij is afgehaakt. Hij had verschillende ideeën en opvattingen over het toekomstige beleid."

Nieuw contract
Feyenoord doet ondertussen zijn best om Slot voor de club te behouden. Daags na het winnen van de landstitel bevestigde directeur Dennis te Kloese dat de oefenmeester een sterk verbeterde aanbieding kan verwachten. Volgens The Telegraph kan hij jaarlijks zelfs 3,5 miljoen euro gaan opstrijken in De Kuip. Zijn huidige contract loopt door tot medio 2025.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Carel Kentie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

het volgende..wat hier een mega contract is is in engeland het kleinste in de voetbal

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De ene dag blijft hij,de andere dag gaat hij

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen