'Feyenoord blijft vrezen: ook aanvoerder Kökçü verschijnt op radar van Tottenham'

19 mei 2023, 19:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Tottenham Hotspur ziet het zitten om Orkun Kökçü komende zomer naar de Premier League te halen. De grootmacht uit Londen ziet in de aanvoerder van Feyenoord de ideale aanwinst voor op het middenveld. Feyenoord lijkt in te zetten op een behoorlijke transfersom van veertig miljoen euro.

Dat nieuws werd vrijdagavond gebracht door 1908.nl, dat altijd dicht op het vuur zit in De Kuip. Het medium weet dat Tottenham dit seizoen intensief bezig is geweest met het scouten van Kökçü. Een mogelijke transfer staat overigens los van de interesse in Arne Slot. De trainer van Feyenoord wordt namelijk al een tijdje genoemd als de nieuwe manager van the Spurs.

Artikel gaat verder onder video

Kökçü ligt nog tot medio 2025 vast in Rotterdam-Zuid en heeft over belangstelling niks te klagen. Arsenal, Manchester United, Liverpool, Brighton & Hove Albion, Aston Villa, Wolverhampton Wanderers, West Ham United, Nottingham Forest én Leicester City zien het in hem zitten. Daarnaast is er volgens 1908.nl ook steeds meer interesse vanuit de Serie A en LaLiga.

Feyenoord zet dus in op een transfersom van veertig miljoen euro voor de captain, die afgelopen zondag met zijn club kampioen van Nederland werd. Kökçü zou al gesprekken hebben gevoerd met Tottenham, maar die club heeft nog geen contact gezocht met Feyenoord. Toch is de verwachting in De Kuip dat de smaakmaker bezig is aan zijn laatste weken in het shirt van de kampioen.

In de nieuwste FCUpdate Podcast bespreken presentator Stan Timmerman en hoofdredacteur Dominic Mostert de toekomst van Arne Slot.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

40 miljoen is niet te veel voor zo'n topper. Ik zou nog even afwachten en biedingen afwegen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

1 en 1 is 2 wat een media zeg . Slot gaat en neemt kokcu mee want ze werken goed samen . Goh zelf bedacht deze open deur . Ik zeg niet dat ze blijven maar de media lult wat af zeg. Tottenham moet eerst maar eens een td gaan aanstellen .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen