NAC-doelman gespaard door KNVB en spreekt op Instagram van gerechtigheid

15 mei 2023, 20:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

NAC-doelman Roy Kortsmit mocht vrijdagavond in de slotfase het veld ruimen nadat hij Heracles Almelo-spits Sem Scheperman op vrij onkundige wijze torpedeerde. Waar veel Bredase supporters bang waren voor een lange schorsing, en mogelijk dus het missen van (een deel) van de play-offs, heeft NAC maandagmiddag uitstekend nieuws gekregen van de KNVB. 

De tuchtcommissie heeft de rode kaart van de doelman namelijk geseponeerd, waardoor Kortsmit de komende wedstrijden gewoon in actie kan komen. NAC plaatste het nieuws later ook op de socials, en Kortsmit kon het niet laten om zijn eigen mening te delen over het nieuws. 

Dat de KNVB de rode kaart zou gaan seponeren, hadden niet veel NAC-fans in eerste instantie verwacht. Hieronder zijn de beelden van de actie nogmaals te bekijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De KNVB doet ook aan matchfixing door deze rode kaart te seponeren. Maar ja dat is dit jaar al vaker voorgekomen. Ze kunnen hun redenering van WIJ KUNNEN NIET INGRIJPEN BIJ SCHEIDSRECHTERLIJKE BESLISSINGEN, nu wel in de prullenbak deponeren, Zij lijken nu wel de dictatoriale regering van Nederloand

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen