'Niemand bij Ajax heeft de ballen om Van der Sar eruit te sturen'

26 mei 2023, 23:25
'Niemand bij Ajax heeft de ballen om Van der Sar eruit te sturen'

In Eindhoven, maar ook in Amsterdam zijn alle alarmbellen aan het rinkelen. De voltallige bestuursraad heeft aangegeven zo snel mogelijk op te stappen, maar Ajacieden willen graag nog één iemand zien vertrekken. Edwin van der Sar is volgens de supporters niet de juiste man op de juiste plek. In de FCUpdate Podcast stellen host Stan Timmerman en redacteur Tijmen Gerritsen zichzelf hardop de vraag: Wie moet Edwin van der Sar ontslaan? Die vraag is eigenlijk niet te beantwoorden, omdat hij de grote baas is. 

In de FCUpdate Podcast bespreken de twee journalisten de situatie in de Johan Cruijff Arena, met een onheilspellende conclusie voor anti-Van der Sar Ajacieden. Beluister hieronder de podcast, vanaf minuut 8:00 gaat het over Ajax. 

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Meer over:

Reacties

Shadow
Link gekopieerd!
avatar

Van mij mag die blijven die man doet goed z'n best.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen