PSG-fans richting pijlen na Messi ook op Neymar: club komt met duidelijk statement

4 mei 2023, 07:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Enkele fans van Paris Saint-Germain hebben woensdag een bezoekje gebracht aan het huis van Neymar. In navolging van Lionel Messi moest ook de Braziliaanse superster het ontgelden bij een deel van de aanhang van zijn werkgever. Op beelden is te zien hoe een groepje fans bij het huis van Neymar schreeuwt om zijn vertrek.

Woensdag lieten de fans van PSG hun onvrede al blijken aan het adres van Messi, die deze week zonder toestemming afwezig was bij de training. De Argentijn bleek een bezoekje te hebben gebracht aan Saudi-Arabië en werd door zijn club voor twee weken geschorst. Daarmee lijkt er komende zomer een einde te gaan komen aan het avontuur van Messi in Frankrijk. Als het aan de harde kern ligt, hoeft Neymar zijn gezicht ook niet meer te laten zien.

Artikel gaat verder onder video

De aanvaller uit Brazilië is al een tijdje geblesseerd en keerde onlangs pas terug in Frankrijk om verder te herstellen. Een groepje fans trok, nadat Messi bij het stadion de kop van jut was, naar de woning van Neymar. Daar werden leuzen als 'Neymar rot op' geroepen. Hij reageerde door op Instagram een foto van Messi met een shirt van FC Barcelona te liken. Neymar speelde zijn laatste wedstrijd voor PSG in februari en ligt nog vast tot medio 2025.

PSG op niet blij met het gedrag van de eigen aanhang richting de sterspelers van de club. De Parijzenaars voelden zich genoodzaakt om een statement te publiceren via de clubwebsite. 'Paris Saint-Germain veroordeelt de ontoelaatbare acties die deze woensdag plaatsvonden van enkele individuen ten zeerste. Er kunnen verschillen van mening zijn, maar dit soort acties kunnen nooit worden gerechtvaardigd. De club staat volledig achter de spelers, stafleden en anderen die het doelwit zijn van dit soort schandelijk gedrag.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen