PSV benaderde wel degelijk andere trainers: Van Nistelrooij voelde dat het mis zat

24 mei 2023, 17:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV heeft de afgelopen tijd wel degelijk lijntjes uitgegooid naar andere trainers, weet journalist Mounir Boualin van FCUpdate. Ruud van Nistelrooij voelde aan dat de club niet volledig overtuigd was van hem, waardoor hij besloot de eer aan zichzelf te houden. 

PSV benaderde links en rechts wat andere trainers, omdat er – in tegenstelling tot wat Marcel Brands op de persconferentie zei – wel degelijk werd nagedacht over een toekomst zonder Van Nistelrooij. De clubleiding wilde pas na dit seizoen een knoop doorhakken over de invulling van de trainerspositie voor volgend seizoen.

Artikel gaat verder onder video

Van Nistelrooij voelde daarom geen vertrouwen meer en besloot zelf op te stappen. PSV bevestigde in het persbericht van woensdag dat er in de ogen van Van Nistelrooij 'te weinig draagvlak en support' was om door te gaan. Dat legde hij daarna ook uit aan de spelers en de staf. 

Algemeen directeur Brands ontkende op de persconferentie van woensdag nog dat er is nagedacht over een opvolger. "Het is zo vers, dat wij daar geen seconde over hebben nagedacht. We zijn de afgelopen maanden en weken alleen maar bezig geweest met het oplossen van de kwesties met Ruud. Er is met geen woord over een andere trainer gesproken. Intern is er nooit over een volgend seizoen gesproken zonder Ruud."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

nou kan van nistelrooij op zoek naar een k#t club,,manchester united ofzo als ten hag champions league misloopt op de laatste speeldag haha

TomdB
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat er binnen een organisatie wordt gesproken over vervangers van welke positie dan ook lijkt me niet heel raar, je weet nooit of er iets mis gaat. Opties achter de hand hebben als back-up betekent niet dat je de intentie hebt om iemand te vervangen. We weten niet wat er intern bij PSV is gebeurd. Er zal later ongetwijfeld nog wel het een en ander naar buiten komen., maar nu al speculeren en daarop je conclusies baseren is niet hoe journalistiek werkt.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tottenham !?

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zeer warme club,weer een icoon naar de kl..te

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen