Valentijn Driessen weet het zeker: toptransfer Xavi Simons is aanstaande

28 mei 2023, 19:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Valentijn Driessen twijfelt er niet aan: Xavi Simons gaat PSV deze zomer verlaten. De smaakmaker, zondag goed voor twee beslissende doelpunten in de gewonnen uitwedstrijd tegen AZ (1-2), is volgens de chef voetbal van De Telegraaf nu al uitgeleerd in Nederland.

Driessen zag Simons 'twee weergaloze goals' maken en denkt ook dat het zijn laatste waren voor PSV. "Hij gaat PSV ongetwijfeld de rug toekeren. Ik vraag me af wat hij verder nog te bewijzen heeft in Nederland. Om te groeien en zich te ontwikkelen moet hij met nog betere spelers om zich heen voetballen, tegen betere tegenstanders. Dat zit er in Nederland niet in."

Artikel gaat verder onder video

PSV kwalificeerde zich als nummer twee van de Eredivisie voor de voorrondes van de Champions League. Volgens Driessen moet Simons de zekerheid hebben van Champions League-voetbal: dat past in zijn ogen bij de kwaliteiten van het talent. "PSV zal misschien de Champions League halen, dat is onzeker, en hij hoort gewoon in de Champions League thuis."

Simons, met negentien doelpunten gedeeld topscorer van de Eredivisie, kon zelf nog geen duidelijkheid geven over zijn toekomst in een interview met ESPN. "In de zomer heb ik gesprekken met de club. Daarbij is de nieuwe trainer wel een factor", beaamde hij een suggestie van Hélène Hendriks. "Maar er zijn veel factoren die de komende tijd gaan spelen. Ik heb vertrouwen in de club en de mensen om mij heen dat we uiteindelijk de juiste keuze gaan maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

haike
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

echt wat is die driessen een vuile matennaaier!! boos omdat je cluppie niks heeft gewonnen?? bah bah met je kut krantje de televaag!! altijd doet die kutkrant alleen maar roddels en roddels in de lucht brengen!! had je het beter de story kunnen noemen!

Gust
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn blijf is een keer van die drugs af. En ga lekker naar je clubje in Amsterdam.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij sommige talenten zie je dat ze te vroeg de stap maken, maar Ximons heeft zoveel talent dat hij na een seizoen Eredivisie de stap al wel kan maken naar mijn idee.

FeyFan2023
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat had meneertje Driessen ook alweer voorspeld over Arne Slot en twee anderen, die hij "zeker weten" zou meenemen. Dat iemand dit mannetje nog serieus neemt?! Ga lekker schrijven over de Beemster zou ik zeggen of beter nog: niks meer schrijven, ga en vak leren want dit vak heb je geen bal verstand van.

Rens Tielen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blijf maar in Eindhoven Xavi Simons je bent een echte teamplayer van PSV

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen