Arne Slot troeft onder meer Maurice Steijn af en wint Rinus Michels Award

26 juni 2023, 15:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Arne Slot heeft de Rinus Michels Award voor beste Eredivisie-trainer van het seizoen 2022/23 gewonnen. Het is de tweede keer op rij dat de 44-jarige oefenmeester van Feyenoord de prijs wint.

Verrassend is het niet dat Slot de Rinus Michels Award heeft gewonnen. De trainer leidde Feyenoord het afgelopen seizoen naar de landstitel en hield Ajax en PSV, die aanvankelijk werden beschouwd als belangrijkste titelkandidaten, op grote afstand. Ron Jans (FC Twente), Pascal Jansen (AZ), Maurice Steijn (Sparta Rotterdam) en Joseph Oosting (RKC Waalwijk) waren de anderen genomineerden. 

Artikel gaat verder onder video

Dick Schreuder is de winnaar van de Rinus Michels Award voor beste trainer in de Keuken Kampioen Divisie, ondanks dat hij niet kampioen werd met PEC Zwolle. John Lammers, die Heracles Almelo naar de titel leidde, heeft net zoals Rob Penders (FC Eindhoven), Maurice Verberne (MVV) en Alex Pastoor (Almere City) naast de prijs gegrepen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Shilla
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik kan er meer vinden en meer verdienen deze prijs.maar in iedergeval geen slotphfff

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kampioen worden met Feyenoord, terwijl de selectie van Feyenoord minder kwaliteit heeft dan de selecties van PSV en Ajax is natuurlijk heel knap. Echter 6e worden met de selectie van Sparta is wel een grotere prestatie. Geen terechte winnaar dus naar mijn mening.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zuurpruimen gewoon weer terechte winnaar

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen