'De WK-break heeft ervoor gezorgd dat Feyenoord kampioen is geworden'

15 juni 2023, 19:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft met een straatlengte voorsprong de titel weten te pakken in de Eredivisie. De Rotterdammers hebben met name tijdens de WK-break zich goed kunnen voorbereiden op de tweede seizoenshelft, het is misschien wel de grootste reden voor het kampioenschap van de club.

In de speciale FCUpdate Podcast, waarin het seizoen van de landskampioen wordt uitgelicht, komt die conclusie naar voren. "Arne Slot heeft tijdens het WK met nagenoeg zijn hele selectie zijn speelwijze kunnen oefenen. Die verzorgdheid is terug te zien in de tweede seizoenshelft", aldus FCUpdate-hoofdredacteur Dominic Mostert in de podcast.

Hieronder is de speciale Feyenoord-editie van de podcast te beluisteren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een kwats. Feyenoord had tov de andere teams een bijna dubbel programma met hun wedstrijden in de E.L. Dat Ajax al uit vorm was VOOR de WK en PSV daarvoor ook al liet zien, dat het bij hun ook op en af ging. Slot had het jaar daarvoor ook al laten zien, dat hij een elftal kan laten samenspelen, met veel nieuwe spelers erin. Het kiezen van spelers die uit vorm zijn voor het Nederlands elftal, ligt toch niet bij Slot, maar bij van Gaal met zijn team. FCUpdate moet niet naar excuses gaan zoeken voor het falen van 2 teams met veel meer geld dan Feyenoord

svl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De echte reden was natuurlijk de stand van Jupiter en Mars ten opzichte van de Maan. Daar heeft Feyenoord ook volop van geprofiteerd.

berntssen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

psv had ook maar 4 spelers op het wk en feyenoord had 3 spelers op het wk . dus die hadden het zelfde luxe

haike
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

aldus ajax? psv?? Feyenoord werd kampioen omdat ze dit jaar gewoon het sterkst waren en de minste punten lieten liggen!! maar volgend jaar geen wk en weer feyenoord kampioen en waar ligt het dan aan?? dat het veld misschien oneven was of dat feyenoord veel op zondag speelt?? zeverzakken!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen