'Devil Baby' Orla Sloan ontloopt celstraf wegens stalking Chelsea-spelers Mount, Chilwell en Gilmour

21 juni 2023, 15:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het Engelse fotomodel Orla Sloan (22) hoeft niet de gevangenis in. De vrouw stond in Engeland voor de rechter wegens het stalken van een drietal spelers van Chelsea, maar komt er vanaf met een voorwaardelijke celstraf. Wel is ze veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding en krijgt Sloan een taakstraf.

Het model zou een korte relatie met Mason Mount hebben gehad. Nadat die ten einde kwam liet Sloan het er niet bij zitten; met liefst 21 verschillende telefoonnummers bombardeerde ze de speler met belletjes en berichten. Daarbij maakte ze ook gebruik van verschillende social media-accounts.

Artikel gaat verder onder video

Ook Mounts teamgenoten Billy Gilmour (inmiddels spelend voor Brighton) en Ben Chilwell, die Sloan samen met Mount ontmoetten op een feestje in 2021, moesten eraan geloven. De berichten die het drietal ontving waren soms dreigend van aard; Sloan gebruikte daarin het alter ego 'Devil Baby'. Zij claimde onder meer zwanger te zijn van Gilmour, die echter in tegenstelling tot Mount nooit het bed met haar gedeeld heeft. 

De rechtbank rekent Sloan de feiten zwaar aan, maar stuurt haar niet naar de gevangenis. Wel krijgt ze twaalf weken voorwaardelijk en mag ze vijf jaar lang geen contact opnemen met het drietal. Bovendien moet ze Gilmour een schadevergoeding van 500 pond betalen en ontvangen Mount en Chilwell elk 300 pond. Tot slot moet Sloan een dertig dagen in therapie en is ze veroordeeld tot een taakstraf van 200 uur. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen