Feyenoord-aanvaller wil blijven: 'Aan een vertrek heb ik nooit gedacht'

2 juni 2023, 16:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Alireza Jahanbakhsh kon in de afgelopen winterstop vertrekken bij Feyenoord. Ondanks dat er veel belangstelling was en zijn perspectief in De Kuip enigszins was vertroebeld, besloot de Iraniër om te blijven. Met een geweldige tweede seizoenshelft was de buitenspeler een van de sterkhouders van het kampioenselftal en dus wil hij ook graag mee de Champions League in.

Waar onder anderen Orkun Kökcü en Santiago Giménez worden gelinkt aan diverse andere clubs, is het rond de ervaren buitenspeler van Feyenoord weer rustiger dan in januari. In de winterstop had onder meer Panathinaikos concrete belangstelling. “Maar ik wilde echt iets winnen met deze club. Aan een vertrek heb ik nooit gedacht”, zei Jahanbakhsh tegenover De Telegraaf. “Bovendien had ons team echt een bijzondere mentaliteit en heel veel kwaliteit. Dit is een van de bijzonderste groepen waar ik ooit mee heb samengewerkt.” 

Artikel gaat verder onder video

Met de winnende treffer tegen FC Utrecht en twee assists tegen PSV was de buitenspeler van grote waarde en zijn de plannen van Jahanbakhsh voorlopig ongewijzigd. “Ik heb nog een contract bij Feyenoord voor een jaar. Ik voel mij hier goed binnen de club”, wil hij van een vertrek in deze zomer ook niets weten. 

“Ik voel mij heel erg thuis in Rotterdam en geliefd bij de supporters. Dat is heel belangrijk voor mij. We hebben twee goede jaren achter de rug. Ik heb nog nooit zoiets ervaren als op de Coolsingel. Dat zorgt ervoor dat we nog meer prijzen willen winnen. We willen meer en meer. Om te beginnen in de Champions League, daar heb ik nog nooit in gespeeld. Als het aan mij ligt, is er alle reden om te blijven”, licht Jahanbakhsh toe.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dan eerst verlengen met nog een jaar voor hij gratis de deur uit gaat!

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zal goed in de groep liggen maar hij heeft niet echt iets bijzonders geen snelle dribbel geen acties 1 op 1 . Verbeterd ie ze spel gaat ie agressiever naar voren spelen en kansen creëren dan kan hij blijven... Maar ik denk dat hij al op zn top is en dan ben je tegen het rechter rijtje een prima stand in maar in Europa gaat hij opgegeten worden ik hoop dat Feyenoord 2 vleugelaanvallers op Nivo haalt..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen