Feyenoord legt zich niet neer bij mislopen Pepi: 'derde bod moet Amerikaan uit handen PSV houden'

9 juni 2023, 09:07
Foto: © ProShots

Feyenoord legt zich naar verluidt niet neer bij het mislopen van Ricardo Pepi, die dicht bij een overgang naar PSV zou zijn. De landskampioen uit Rotterdam zou zelfs een derde bod op de Amerikaanse spits hebben uitgebracht, in de hoop hem uit de handen van de Eindhovense concurrent te houden. In Duitsland komen ondertussen meer details over de op handen zijnde transfer van Pepi naar buiten.

Volgens Rutger Vinke van het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt 'vecht' Feyenoord voor de mogelijkheid om de spits naar Rotterdam te halen. Dat zei hij donderdagavond in een Space op Twitter. Eerder betwijfelde directeur Dennis te Kloese nog of de landskampioen zich kon mengen in de strijd om de speler die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor degradant FC Groningen. "Die bedragen kunnen wij niet betalen", meldde de bestuurder woensdag tegenover het AD

Artikel gaat verder onder video

In Duitsland zijn meer financiële details naar buiten gekomen over de aanstaande overgang van Pepi, die anderhalf jaar geleden voor 16 miljoen euro van het Amerikaanse Dallas overkwam naar FC Augsburg. Die club zou nu een basisbedrag van 11 miljoen euro verlangen, waarbij wel een riant doorverkooppercentage van 25 procent zou worden bedongen, zo meldt Sky Sport-verslaggever Florian Plettenberg op Twitter.

"Ik begrijp dat het gaat tussen Feyenoord en PSV. Augsburg heeft contact met beide clubs, de gesprekken verlopen positief", weet Plettenberg bovendien te melden. "PSV is aan het pushen", sluit hij zijn bericht af. Pepi scoorde afgelopen seizoen twaalf keer voor FC Groningen en is inmiddels dertienvoudig Amerikaans international (vijf goals). De twintigjarige aanvaller ligt in Augsburg nog vast tot medio 2026. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingCrimson
Link gekopieerd!
avatar

Veel fatsoen hebben ze in elk geval niet.

eelke nieuwhof
Link gekopieerd!
avatar

hoop niet dat het door gaat veel te duur eerst 2 goede buiten spelers dan een spits voor een koopje

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen