Jay Gorter krijgt na terugkeer bij Ajax duidelijk signaal van Sven Mislintat

8 juni 2023, 08:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Jay Gorter krijgt na de zomerstop een nieuwe kans bij Ajax. De 23-jarige doelman is komend seizoen volwaardig lid van de A-selectie, zo melden bronnen binnen de Amsterdamse club aan De Telegraaf.

Waar Gorter de afgelopen maanden op huurbasis uitkwam voor Aberdeen, is voor directeur voetbalzaken Sven Mislintat het opnieuw verhuren of zelfs verkopen van de talentvolle doelman onbespreekbaar.

Gorter wil 'optimaal fit' beginnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en heeft zich om die reden afgemeld voor Jong Oranje. De keeper maakte de keuze om zich aan zijn elleboog te laten opereren, waarbij er losse bosdeeltjes werden verwijderd. Op De Toekomst werkt hij op dit moment aan zijn herstel.

Artikel gaat verder onder video

Bij Ajax zal Gorter de concurrentiestrijd aan meoten gaan met Gerónimo Rulli en Remko Pasveer. De 31-jarige Rulli werd in januari voor maximaal tien miljoen euro overgenomen van Villarreal en lijkt ook voor volgend seizoen de beoogde eerste keeper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Frenk S
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

'Losse bosdeeltjes' & ' concurrentiestrijd aan meoten gaan' - lezen jullie weleens iets na, of wat?

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat mij betreft mag Gorter zeker blijven. Raar dat de trainer zegt dat hij diep onder de indruk is van Gorter, maar dat hij niet op hoeft te rekenen op een basisplaats. Zelf zou ik Gorter juist wél willen zien met spelen. Ik vindt hem beter dan de Argentijnse keeper die voor € 10 miljoen naar ons gekomen is. Wat dat betreft had dat € 10 miljoen euro gescheeld terwijl we een goede keeper in huis hebben. Van mij mag hij meteen een vijfjarig contract tekenen. Al met al dat de nieuwe trainer nu al deze domme fout gemaakt heeft in een korte tijd om Gorter niet te laten deelnemers bij Ajaxwedstrijden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen