Koopmeiners voltooit hattrick vanaf bizarre plek op het veld en krijgt een klap

4 juni 2023, 22:52
Foto: © ProShots

Teun Koopmeiners heeft zondagavond liefst drie doelpunten gemaakt én een assist gegeven in de wedstrijd tussen Atalanta en Monza. De Nederlandse middenvelder scoorde in minuut 12, 45+1 en 79. Het was zijn tweede hattrick van het seizoen. 

Koopmeiners opende de score met een kopbal in de rechterhoek op aangeven van Joakim Maehle. Op slag van rust maakte hij de 2-0 uit een rebound. In de tweede helft speelde hij een rol bij een rode kaart voor tegenstander Marlon, die Koopmeiners plots een klap gaf op zijn achterhoofd/schouder. Toen stond het 2-1, want Andrea Colpani had gescoord voor Monza.

Artikel gaat verder onder video

Koopmeiners bereidde de 3-1 van Rasmus Hojlund voor en maakte er 4-1 van met een ongelooflijk doelpunt van grote afstand: na de wedstrijd zal hij ongetwijfeld de vraag krijgen of dat zo bedoeld was. Andrea Petagna maakte er nog 4-2 van en in de blessuretijd zorgde Luis Muriel voor de 5-2, wat de eindstand werd. Atalanta eindigt het seizoen in de Serie A op de vijfde plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
avatar

Leuk , maar zegt mij niet zoveel hoor , het is zijn werk en krijgr daar goed voor betaald.

Frenk S
Link gekopieerd!
avatar

Wat ben jij een zure sloot zeg. Niks anders te doen midden in de nacht dat je op FCUpdate posts gaat zitten reageren?

1
Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
avatar

Volledig met je eens. Hij is alleen maar negatief bezig met daarbij racistische opmerkingen (waarschijnlijk een aanhanger van Thierry Baudet).

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen