Lindelöf bekogeld met batterij na doelpunt Manchester United en stort ter aarde

3 juni 2023, 22:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Erik ten Hag en Manchester United legden het zaterdagavond in de finale van de FA Cup af tegen Manchester City. The Red Devils verloren met 2-1 en grepen zodoende naast de tweede prijs van het seizoen. Victor Lindelöf kreeg tijdens de wedstrijd te maken met een moment waar de gedachtes uitgaan naar Ajax-middenvelder Davy Klaassen. De verdediger werd geraakt door een voorwerp dat gegooid werd vanuit het publiek. 

Het moment ontstond na de gelijkmaker van Bruno Fernandes. De spelers van United feliciteerden hun ploeggenoot, en terwijl ze dat deden, werd Lindelöf geraakt door een batterij. De Zweed had, vanzelfsprekend, veel pijn en stortte ter aarde. Gelukkig kon de verdediger hierna gewoon doorspelen. 

Artikel gaat verder onder video

Zoals gezegd werd er na dit moment gedacht aan een soortgelijk incident waarmee Davy Klaassen kort geleden mee te maken kreeg. In het bekerduel met Feyenoord kreeg de Ajacied een aansteker tegen zijn hoofd, die vanaf de tribunes werd gegooid. De middenvelder had uiteindelijk zoveel last, dat hij het veld zelfs moest ruimen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hij doet even een klaassentje na!! maar was het nu een batterij of aansteker??

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen