Onderhandelingspositie Ajax sterker rond Timber: nóg een topclub heeft 'nadrukkelijke belangstelling'

20 juni 2023, 08:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De transferbal rond Jurriën Timber is in volle vaart gaan rollen. Maandagavond werd bekend dat Arsenal een eerste bod heeft uitgebracht op de centrale verdediger van Ajax, inmiddels zou er op hoofdlijnen al een akkoord zijn met The Gunners. Maurice Steijn houdt al serieus rekening met een vertrek en dat is mogelijk misschien ook wel omdat óók Bayern München belangstelling zou hebben.

Dat meldt ESPN dinsdagochtend althans in navolging van de eerdere berichtgeving rond Timber en Arsenal. Daarbij gaat het volgens het medium om ‘nadrukkelijke belangstelling’ vanuit Zuid-Duitsland. “Een overgang naar Arsenal is echter niet de enige optie voor de 22-jarige verdediger, ook de Duitse Rekordmeister ziet in Timber een versterking”, schrijft het medium.

Artikel gaat verder onder video

Ook Ajax Showtime weet te melden dat er ‘meerdere topclubs’ belangstelling hebben voor de vijftienvoudig international, waarvan Bayern en Arsenal inderdaad het meest concreet zijn. Dat is echter niet het volledige rijtje clubs, al is er van de andere geïnteresseerden nog geen naam naar buiten gekomen vooralsnog.

Lees ook: 'Spel op de wagen bij Ajax voor Timber: persoonlijk akkoord met Arsenal, Steijn rekent op vertrek'

Timber is een van de opties voor Bayern München, waar ook de naam van Min-jae Kim regelmatig. De verdediger van Napoli heeft een afkoopsom van zestig miljoen euro in zijn contract staan en dat zou men bij Bayern München behoorlijk aan de hoge kant vinden. Ajax wil echter vooralsnog hetzelfde bedrag ontvangen voor Timber. Het is onwaarschijnlijk dat Kim én Timber naar de kampioen van de Bundesliga vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen