Sander Schimmelpenninck furieus: 'Ziyech hoeft nooit meer in een Nederlands stadion te komen'

6 juni 2023, 09:17
Foto: © ProShots

Hakim Ziyech was in Moskou aanwezig om Quincy Promes een bezoek te brengen. Dat is bij Sander Schimmelpenninck in het verkeerde keelgat geschoten en hij wil dat de Marokkaan nooit meer in Nederlands stadion aanwezig is. 

Het bezoek van Ziyech aan Promes ligt gevoelig, omdat de aanvaller van Spartak Moskou wordt vervolgd vanwege betrokkenheid bij een steekpartij én drugssmokkel. Bovendien is het opmerkelijk omdat er al bijna anderhalf jaar een oorlog gaande is tussen Oekraïne en Rusland. “Gezellig op bezoek bij crimineel Promes in fucking Moskou”, zegt Schimmelpenninck op Twitter. “Dat je een domme proleet bent, die alles voor geld doet is één, maar dit is heulen met de vijand. Promes hoefde al nooit meer in Nederlands stadion te komen, Ziyech kan ook op de lijst.” 

Artikel gaat verder onder video

“De rot in de voetbalwereld zit ook bij de spelers zelf”, vervolgt Schimmelpenninck. “Te vaak asociale en oerdomme geldwolven, die op geen enkele manier hun verantwoordelijk als rolmodel pakken. Belastingontwijking promoten, flirten met maffiosi, het is een schande. Clubs moeten rotte appels eruit gooien.” 

Schimmelpenninck vindt dat voetbalclubs er ook meer aan mogen doen om de spelers wat bij te brengen. “Elk groot bedrijf doet tegenwoordig aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het voetbalbedrijf zou dat ook moeten doen en spelers verplichten zich te gedragen, belasting te betalen en niet zo smakeloos de proleet uit te hangen. Het minste dat ze kunnen doen.” 

“En let wel: ik heb als Twente-fan jaren voor Ziyech gejuicht, misschien wel de beste die ik ooit in De Veste heb gezien (na Ruiz). Maar dit zijn geen misstapjes. Als je zo dom bent dat je niet snapt dat dit niet kan, is dat net zo erg als sympathiseren met de Russen”, sluit Schimmelpenninck af. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

het over het paard getilde rijke luis jongetje weet ook weer wat

Thomvak425
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Sander heeft volkomen gelijk. Ik vind het ook teleurstellend van Hakim. Ik schatte hem hoger in. Man met principes. Helaas.

David Weststrate
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Sanderschimmelpenis

CanisMorsum
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Toch bijzonder dat, als hij rechten heeft gestudeerd, het verschil niet kent tussen verdachte en veroordeelde.

Daarnaast zegt het ook genoeg over de heer Schimmelpenis. Vrienden laat je vallen en in sociaal isolement wanneer ze iets verkeerd doen en probeer je niet te helpen.

Wij kunnen er van alles van vinden maar zij zijn vrienden. Heel makkelijk om dit soort dingen vanuit je hut in Zweden te roepen.

Oordelen is makkelijk, mensen overtuigen dat ze verkeerd bezig zijn niet. En dat weet Sander niet, zou ook de reden van het bezoek kunnen zijn geweest.

Grozzer21
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

wie de fuck is deze megool nou weer

Aliceinwonderlnd
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Betere spelling en grammatica DAN jij...

ToniMacaroni
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Voetballertjes staan er niet bekend om dat ze zoveel verstand hebben..wallah..ik sweer je

Jurgen
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

het sukkeltje van media hilversum praat over geldwolven??? Kijk naar al je collega's en de schandalen en ga dan praten over geldwolven en voorbeeld functies. Donder op met deze idioot. De mensen met het minste verstand van voetbal praten altijd de domste dingen in de media

Thomvak425
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Hij heeft gelijk. Moet je nou echt een drugscrimineel en messentrekker bezoeken in een land dat de wereld bedreigt en een land binnenvalt??

Frank16
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Straks blijkt dat Poetin Quincy Promes al heeft ingehuurd als huurmoordenaar.

larsko
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Deze comments hier...? Vinden jullie het dan echt normaal dat hij een feestje gaat vieren met iemand die zich schuil houdt voor veroordeling van poging tot doodslag en drugshandel in een land dat de hele wereld met complete vernietiging bedreigd??

Thomvak425
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Hakim heeft voor mij afgedaan. Zeer teleurstellend. Nooit meer in de JC.

CanisMorsum
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Bepaal jij dat? Omdat hij een vriend niet laat vallen omdat dit mediawenselijk is? Jij hebt net zoveel karakter als deze Schimmelpenis.

Misschien ging Hakim hem wel steunen maar ook vertellen dat hij moet stoppen met die onzin? Was jij er bij? Of Sandertje.

Ik zit bij jou in het vak en zou wel eens willen zien of je een schijn van kans hebt Hakim tegen te houden als hij bij ons in het vak zou komen.

Oordeel niet zo snel, dat is voor de minder slimme zielen als Schimmelpenis. Zes jaar rechten gedaan en nog het verschil niet weten tussen verdachte en veroordeelde.

Van adel en niets weten over trouw, vriendschap en vergiffenis. Noblesse obligé vriend, zoek het maar eens op.

Ron Posthuma
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Moreel besef is ver te zoeken tegenwoordig. Ikke, ikke ikke....

Frank16
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Het is of ik Johan Derksen hoor praten?Sander heeft helemaal gelijk. Waar is het moreel kompas van de voetballer gebleven? Volgens mij hebben ze die nooit gehad, zo lijkt het.

Live is short
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ja zeker Sander…ben je lekker onzin aan het verkopen. Wij zijn in de Nederland ook loyaal met Israël, China .. enz .. daar komen ook gewoon sporters, sterker nog gewoon de spelen!!!

chris willems
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Sander heeft helemaal gelijk.

Sarcastico
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Iedereen mag toch zeker wel zelf weten waar hij heen gaat? Als hij naar Rusland wilgaan om die crimineel te bezoek, moet hij dat toch zelf weten? Promes schijnt tuig te zijn volgens vele, maar niet volgens de Nederlandse justitie. Zij lieten hem tijden zijn gang gaan en nu zit hij fijn veilig en wel in Rusland. Niemand die hem iets kan doen, zolang hij maar binnen de Russische grens blijft.

Fred Ladrak
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Jammer dat zo'n goede speler geen moreel besef heeft. Ik was een fan van Ziyech

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen