'Tronstad verlaat Vitesse en gaat tekenen in Engeland'

15 juni 2023, 23:16
Foto: © ProShots

Sondre Tronstad gaat Vitesse verlaten voor het Engelse Blackburn Rovers uit de Championship. De middenvelder beschikt bij de Arnhemmers over een aflopend contract en kan dus tekenen waar hij wil. De Noor heeft in totaal 3,5 jaar gespeeld in de Gelredome. 

Dit seizoen speelde Tronstad 28 wedstrijden voor Vitesse en kwam hij twee keer tot scoren. Door deze prestaties kan de Noorse middenvelder naar Engeland verkassen en voor Blackburn Rovers gaan spelen. De 27-jarige heeft een akkoord bereikt en tekent voor drie seizoenen, meldt de Noorse journalist Stian André de Wahl. 

Artikel gaat verder onder video

Het is niet de eerste keer dat Tronstad gaat spelen in Engeland, want in 2016 speelde hij al eens voor Huddersfield Town. Dat werd geen groot succes, want de middenvelder heeft geen enkele minuut gespeeld in de Championship. 

Naast Tronstad kondige Matus Bero ook al zijn afscheid aan bij Vitesse. Dat betekent dat de Arnhemmers goed moeten gaan zoeken naar een aantal nieuwe middenvelders. Dit zullen de enige twee spelers zijn die vertrekken, want ook Million Manhoef staat in de belangstelling van vele clubs. 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen