Twitteraars lachen zich suf om compleet verkeerde voorspelling van Valentijn Driessen

5 juni 2023, 20:16
Foto: © ProShots

De voorspellingen van Valentijn Driessen komen niet altijd uit, zo is nog maar eens gebleken. Toen Mark van Bommel een jaar geleden werd aangesteld als trainer van Antwerp FC, voorspelde Driessen bij Vandaag Inside dat het project volledig zou mislukken. Zondag vierde Antwerp het kampioenschap van België en daarmee is de dubbel een feit.  

"Dat wordt niks", dacht Driessen een jaar geleden. "Er zitten veel te veel Nederlanders. Stel je voor dat er bij AZ vijf Belgen zouden zitten. Dan denk je toch ook: waar gaat dat over? Als ze nou allemaal kwaliteit zouden hebben... Maar het zijn Andries Ulderink, John Stegeman, een fysio, een videoanalist en Marc Overmars. Of je moet heel veel geld hebben, anders is toch gegarandeerd een fiasco?" Het fragment wordt maandag gedeeld door het account van Vandaag Inside en zorgt voor hoongelach op Twitter.

© ProShots

De landstitel van Antwerp wordt uiteraard besproken in de nieuwste FCUpdate Podcast. 'De ontknoping deed denken aan Ajax - Tottenham Hotspur'. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Koempel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Faalazijn DrieSSen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen