Van Nistelrooij verschijnt kort na vertrek bij PSV op het voetbalveld met Casillas en Ramos

5 juni 2023, 22:07
Foto: © ProShots

Ruud van Nistelrooij trekt de voetbalschoenen weer aan om dinsdag aanwezig te zijn bij de afscheidswedstrijd van Joaquín. De bij PSV opgestapte trainer is een van de 27 (oud-)voetballers die deel uitmaakt van een ‘Selección de Leyendas’, ofwel een team van legendes, dat aantreedt tegen Real Betis.

De 41-jarige Joaquin speelde zondag zijn laatste officiële wedstrijd (1-1 tegen Valencia). Hij speelde dit seizoen nog dertig wedstrijden; in totaal stond hij liefst 914 keer op het veld in een officiële clubwedstrijd. Voor zijn afscheid zijn oud-voetballers uitgenodigd met wie Joaquín samenspeelde, onder wie Van Nistelrooij.

Artikel gaat verder onder video

Van Nistelrooij en Joaquín kwamen in het seizoen 2011/12 allebei uit voor Málaga. Andere aanwezigen in het team van legendes zijn onder meer Sergio Ramos, Roberto Carlos, Iker Casillas, Raúl, Javier Saviola en Fernando Morientes. De legendes nemen het op tegen een 31-koppig team van Betis, dat bestaat uit huidige spelers en oud-spelers van de club. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen