Vitesse zwaait Bero uit en loopt tweede zomeraanwinst mis

27 juni 2023, 21:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Vitesse heeft dinsdag definitief afscheid genomen van middenvelder van Matus Bero (27). De captain had een aflopende verbintenis in Arnhem en hield de optie open om alsnog bij te tekenen, maar heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot en met 2026 bij VfL Bochum houdt. Bij die club komt hij de oude bekende Thomas Letsch tegen, die daar hoofdtrainer is.

Bochum maakt dinsdag melding van de komst van de Slowaaks international. "Bero is een internationale speler, die onze ploeg kan helpen", voorspelt Marc Lettau, technisch directeur van VfL Bochum. "Thomas Letsch kent zijn kwaliteiten en ziet in Bero een leidende speler." In Arnhem kwam Bero tot 172 officiële wedstrijden, waarin hij 27 keer scoorde en twintig assists gaf. Eerder stond hij onder contract bij AS Trencin en Trabzonspor.

Artikel gaat verder onder video

Wittek blijft nog bij Vitesse
Maximilian Wittek stond naar verluidt ook op het lijstje van Bochum, maar volgens Kicker is die deal voorlopig van de baan. Schalke 04 heeft wel meer dan concrete interesse getoond in de verdediger, maar zoekt eerst verder naar een andere linksachter. Vooralsnog lijkt Wittek dus in het GelreDome te blijven.

Volgens Salzburg24 stond de Oostenrijkse middenvelder Matthias Seidl op het verlanglijstje van Vitesse, maar heeft hij de transfer naar Rapid Wien verkozen boven Arnhem. Seidl stond onder contract bij Blau-Weiss Linz, maar komt dus niet naar Vitesse omdat hij in Oostenrijk getekend heeft. Tot dusver was Mathijs Tielemans de enige zomeraanwinst van de Arnhemmers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen