Feyenoord-aanwinst Van den Belt snapt vergelijking: 'Hoop ook op zo'n scenario'

6 juli 2023, 13:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Thomas van den Belt meldt zich deze week vol goede moed op het trainingsveld van zijn nieuwe club Feyenoord. De 22-jarige middenvelder komt over van PEC Zwolle en snapt waarom hij regelmatig wordt vergeleken met zijn nieuwe teamgenoot Mats Wieffer, die afgelopen zomer vanuit Excelsior een vergelijkbare stap naar de Rotterdammers maakte.

"Ik heb die vergelijking wel vaker gehoord, omdat ik ook vanuit de Keuken Kampioen Divisie overstap naar dezelfde club", zegt Van den Belt tegenover ESPN over Wieffer. Afgelopen seizoen begon Wieffer geblesseerd aan zijn avontuur in De Kuip, maar na de WK-break pakte hij overtuigend zijn kans toen Quinten Timber geblesseerd raakte. Inmiddels heeft hij zelfs een basisplaats in het Nederlands elftal veroverd.

Artikel gaat verder onder video

"Ik hoop ook op zo'n scenario", zegt Van den Belt. "Maar wel in mijn eigen speelstijl." Hoewel de stap van het tweede niveau naar landskampioen en Champions League-deelnemer Feyenoord een grote is, heeft hij daar wel degelijk vertrouwen in. "Ik denk dat dat mogelijk is. Dat heeft met je eigen ontwikkeling te maken en met de kansen die je pakt, dus dat gaan we zien."

Video: Slot over geruchten: 'Hij heeft altijd aangegeven hier heel graag te willen blijven'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen