'Feyenoord wil concreet worden voor dé uitblinker van opponent vorig Europa League-seizoen'

9 juli 2023, 12:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord is voornemens om Gustav Isaksen (22) proberen los te weken bij FC Midtjylland. De buitenspeler staat al langer op de lijstjes in Rotterdam-Zuid, maar is volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl ditmaal een concrete optie als aanwinst voor deze window. “Feyenoord wenst deze zomer vroeg of laat toe te slaan met de eventuele komst van Gustav Isaksen.”

Vorig seizoen speelde Feyenoord tegen FC Midtjylland in de Europa League en besprak Slot in de voorbereiding nog de kwaliteiten van Isaksen, die hij vergeleek met Javairo Dilrosun en Patrik Walemark. Omdat laatstgenoemde geblesseerd is, zou een vernieuwde poging van Feyenoord logisch klinken. “De Rotterdamse belangstelling is vrij concreet, maar er ligt nog geen bod op tafel”, schrijft 1908.nl over de situatie in De Kuip. Volgens Slot was Isaksen dé uitblinker van FC Midjylland.

Artikel gaat verder onder video

Daarom hoopt de technische staf van Feyenoord dat er snel actie ondernomen wordt voor de rechtsbuiten, die eventueel ook aan de linkerkant uit de voeten kan. De aanvaller is namelijk aardig tweebenig. Zijn marktwaarde wordt geschat op zo'n zeven miljoen euro, terwijl zijn contract nog twee seizoenen doorloopt. Of Isaksen zelf de overstap naar De Kuip ook ziet zitten en welk bedrag er eventueel voor hem op tafel moet komen, is nog niet duidelijk.

Dat de naam van Isaksen tijdens de persconferentie bij de vorige ontmoeting met FC Midtjylland zo nadrukkelijk viel, was geen toeval. Ook toen stond de aanvaller ook al deels op de radar van de Rotterdammers. De door de Deense club opgeleide voorhoedespeler kwam tot dusver tot 136 officiële duels en scoorde daarin 33 maal en gaf 18 assists. Dinamo Zagrebs' Luka Ivanusec is een van de andere opties van Feyenoord om de aanval te versterken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van welke geld willen ze die ophalen Ze kunnen al Sebastian Szymansk Niet definitief over nemen Isaksen de zelfde prijsvergelijk Ook niet

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je dtk had gehoord weet je dat feyenoord tot een bepaald bedrag gaat . Zie die pepi byv . Feyenoord wou hem ook ,maar het bedrag werdt te hoog . Dat heet beleidt . Kijken naar prijs /kwaliteit verhouding . En je niet laten leiden door hebzucht . Zo ook bij szymanski . Eerst was de situatie dat hij alleen gehuurd kon worden . Dat is veranderd en nu bieden anderen clubs ook. Is szymanski ineens een paar miljoen duurder .

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuke speler toen Maar buiten die wedstrijden om ,is het voor de meeste een vraagteken . Ik neem niet aan dat er veel mensen zijn die naar het deense voetbal kijken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen