'Mo Ihattaren verlaat Juventus en heeft aanbieding van kersvers kampioen op zak'

14 juli 2023, 13:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Mohamed Ihattaren gaat volgens de Turkse journalist Salim Manav zijn carrière mogelijk nieuw leven inblazen in de Süper Lig. De 21-jarige middenvelder zou zijn contract bij Juventus hebben opgezegd en een aanbieding van Samsunspor op zak hebben.

Ihattaren heeft in meerdere opzichten een aantal zware jaren achter de rug. De linkspoot vertrok in 2021 via de achterdeur bij PSV en tekende een contract bij Juventus, dat hem direct verhuurde aan Sampdoria. Daar raakte hij al snel op een zijspoor, alvorens hij terugkeerde naar Nederland.

Artikel gaat verder onder video

Ajax durfde het nog wel aan met Ihattaren en huurde hem begin 2022 voor een jaar van Juventus. Waar het er even op leek dat de middenvelder zijn carrière in Amsterdam nieuw leven in zou blazen, verdween hij ook daar mede vanwege problemen in de privésfeer naar de achtergrond. In oktober maakte Ajax bekend de koopoptie in het huurcontract niet te lichten.

Zie ook: Mohamed Ihattaren neemt rigoureus besluit en raakt verder uit beeld

Sindsdien is het relatief stil rond Ihattaren. Enkele maanden geleden werd bekend dat Juventus het contract van het gevallen talent wil ontbinden. Dat zou inmiddels kunnen zijn gebeurd. Een toekomst in Turijn heeft Ihattaren in ieder geval niet. Mogelijk wel in Turkije, als het door Manav verspreide nieuws klopt.

Samsunspor werd het afgelopen voetbaljaar kampioen op het tweede niveau van Turkije en komt daardoor dit seizoen uit in de Süper Lig. Eerder trok de 24-jarige Rick van Drongelen naar de promovendus.

Zie je voor Mohamed Ihattaren nog een toekomst in het profvoetbal?

Laden...
2242 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goede scouts hebben ze daar bij Samsunspor of hebben ze alleen Youtube filmpjes van 5 jaar terug bekeken van Mo ?

bonaire
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien als hij niet luistert daar in Turkije , hij wel gigantisch aangepakt gaat worden .. Zoals het hoorde in het begin van de ellende bij PSV . Hebben echt alles geprobeerd met de mantel der liefde .. Soms is een schop in zijn hol iets beter denk ik bij dit soort jongens

haike
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik denk dat hij daar aanvalsleider bij de burger king wordt!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen