Nieuwe Revu vraagt John Heitinga: wat vind jij van Maurice Steijn?

31 juli 2023, 10:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

John Heitinga is door Nieuwe Revu naar zijn mening over Maurice Steijn gevraagd. Een duidelijke mening over zijn opvolger bij Ajax heeft de 39-jarige trainer echter niet.

"Ik ken hem niet, dus ik kan weinig over hem zeggen. Of ik zijn verrichtingen als trainer de afgelopen jaren heb gevolgd en dus een soort profiel van hem kan geven? Ik laat deze even aan me voorbijgaan, ik hoop op jullie begrip daarin", laat Heitinga aan het opinieblad weten.

Artikel gaat verder onder video

Heitinga volgde begin dit jaar Alfred Schreuder op als (tijdelijke) hoofdtrainer van Ajax. Op 1 juni kreeg Heitinga van directeur voetbalzaken Sven Mislintat te horen dat zijn rol bij het eerste elftal was uitgespeeld, waarna twee weken later het tot de zomer van 2025 lopende contract werd ontbonden.

In een tweet nam Heitinga afscheid van zijn club. "Dank voor jullie jarenlange support, Ajacieden! Met in het bijzonder het laatste half jaar. Ik vertrek met gemengde gevoelens, maar wel met het streven om terug te keren. Ik wens alle Ajacieden een fantastisch seizoen en weet: eens een Ajacied, altijd een Ajacied", schreef hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen