PSV lijkt na bod van 12 miljoen euro transferstunt uit het hoofd te moeten zetten

24 juli 2023, 15:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV dreigt naast de komst van Davinson Sánchez te grijpen. Spartak Moskou lijkt de nieuwe werkgever van de 27-jarige centrale verdediger te worden.

In Colombia wordt gemeld dat Sánchez op het punt staat de overstap naar Spartak Moskou te maken. De Russische club zou al overeenstemming hebben bereikt met Tottenham Hotspur over de transfervoorwaarden en hoopt 'de komende uren' ook met de verdediger tot een akkoord te komen.

Fabrizio Romano bevestigt de Colombiaanse berichtgeving min of meer. Hij schrijft dat Spartak Moskou een bod van twaalf miljoen euro op Sánchez heeft uitgebracht en dat de onderhandelingen zich in een vergevorderd stadium bevinden. In de Russische hoofdstad heeft men goede hoop op de komst van de verdediger.

Artikel gaat verder onder video

Dat is voor PSV slecht nieuws. Het Eindhovens Dagblad schreef afgelopen zaterdag dat de club al weken aan het strijden is om Sánchez binnen te halen. De oud-verdediger van Ajax ligt goed in de markt en geniet ook interesse van onder meer Real Betis.

PSV hoopt zich deze transferperiode nog te versterken met een rechter centrale verdediger. Met Timo Baumgartl, die op weg is naar Schalke 04, wordt binnenkort afscheid genomen van een speler die op die positie uit de voeten kan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook ajax grijp naast de pot Het duurt veel te lange dat er verstrekte spelers bij komt En het gaat weer een ramp seizoen worden Met geen Europese voetbal eerste ronde eral weer uit geen beker winnaar geen landskampioen Volgende jaar verder in de problemen

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al met al gaat Ajax een zéér moeilijke tijd tegenmoed. Zoals de huidige situatie laat zien wordt Ajax géén kampioen ! De probleem is reeds begonnen bij personen op kantoor, bij personen die geen verstand van voetbal hebben. Denkelijk dat het minstens om vier personen gaat !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen