Serieuze concurrentie voor Feyenoord in de strijd om Arnaut Danjuma: Fabrizio Romano noemt twee clubs

14 juli 2023, 09:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft serieuze concurrentie in de strijd om de handtekening van Arnaut Danjuma. De aanvaller staat momenteel nog onder contract bij Villarreal, maar mag vertrekken. Naast Feyenoord hebben ook Everton én AC Milan oren naar zijn komst. De verwachting is dat Danjuma spoedig een knoop doorhakt over zijn toekomst.

Dat meldt Fabrizio Romano vrijdagochtend althans. Afgelopen weekend kwam naar buiten dat de Rotterdammers in Danjuma een potentiële versterking zien. Danjuma kwam in de tweede helft van het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Tottenham Hotspur, maar zijn avontuur in Londen werd geen succes. Hij keerde terug bij Villarreal, waar hij weliswaar nog een doorlopend contract heeft, maar deze zomer mag vertrekken. De Spanjaarden laten hem echter niet voor een appel en een ei vertrekken. Zo kreeg Feyenoord al te horen dat het serieus in de buidel moet tasten.

Artikel gaat verder onder video

De kampioen van Nederland zou Danjuma op huurbasis kunnen overnemen, maar zal dan wel een fikse huursom moeten betalen. “Ik heb begrepen dat Feyenoord hem een geweldige speler vindt, maar dat ze moeite hebben met het financiële plaatje dat eraan vastzit. Villarreal vraagt een huurprijs van miljoenen”, vertelde De Telegraaf-verslaggever Marcel van der Kraan afgelopen maandag in de podcast Kick-off. Arne Slot reageerde woensdag na de oefenwedstrijd tegen Club Brugge nog op de vermeende interesse in Danjuma. “We weten allemaal dat hij een goede speler is, maar of het reëel is, moeten we intern uitzoeken”, klonk het namens de oefenmeester.

De interesse van Everton is overigens niet nieuw. De club uit Liverpool dacht Danjuma in januari al over te nemen van Villarreal. De aanvaller stond op het punt op huurbasis de overstap te maken naar Everton, maar Tottenham Hotspur stak daar een stokje voor. Tottenham Hotspur meldde zich op het laatste moment bij Danjuma, die dus koos voor een tijdelijk avontuur in Noord-Londen. Hij speelde echter slechts 198 minuten voor de nummer acht van het afgelopen seizoen in Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen