Vertrek Calvin Bassey bij Ajax lijkt nóg verder weg na geruchten over 'derde optie' Fulham

26 juli 2023, 09:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De kans dat Calvin Bassey op korte termijn vertrekt bij Ajax lijkt nóg kleiner te worden. Fulham wedt in de zoektocht naar een nieuwe linksbenige centrale verdediger naar verluidt niet op twee, maar zelfs op drie verschillende paarden.

Ajax en Fulham zouden inmiddels een principe-akkoord hebben bereikt over een transfersom van zo'n 21 miljoen voor de Nigeriaanse verdediger. In afwachting van een mogelijke transfer naar de Premier League reisde Bassey niet mee met de selectie van Ajax die zich deze week in Duitsland verder voorbereidt op het komende seizoen.

Artikel gaat verder onder video

Al eerder maakte Fabrizio Romano duidelijk dat Fulham naast Bassey ook met Mohammed Salisu (Southampton) bezig is. Met zijn huidige club degradeerde Salisu afgelopen seizoen uit de Premier League, Fulham zou inmiddels een eerste bod bij Southampton hebben neergelegd. Of de Ghanees in plaats van Bassey gehaald zou moeten worden, of dat beiden de selectie van trainer Marco Silva zouden moeten versterken, is nog altijd niet opgehelderd.

Derde kandidaat
Volgens het Franse SportsZone heeft Fulham inmiddels ook een persoonlijk akkoord bereikt met een dérde kandidaat. Het gaat om de Braziliaan Morato, die momenteel uitkomt voor het Benfica van trainer Roger Schmidt. Onder de oud-trainer van PSV was de 22-jarige Braziliaan afgelopen seizoen voornamelijk reserve. Benfica zou inmiddels twee aanbiedingen van Fulham hebben afgeslagen, maar 'de komende dagen' een derde bod kunnen verwachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Let maar op loopt op niets uit transfer naar Engeland

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als Bassey met respect door Ajax wordt behandeld en hij goed begeleid wordt dan kan Calvin , zeker tot de winter, voor Ajax bruikbaar zijn en misschien gaat zijn waarde omhoog.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen