'Weer dramatisch nieuws voor Ajax: Eduard Spertsyan tóch niet naar Amsterdam'

17 juli 2023, 13:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het volgende dramatische nieuws voor Ajax lijkt aanstaande. Als we RB Sport moeten geloven, gaat Eduard Spertsyan níet de overstap maken naar Amsterdam. Aanvankelijk leek het een kwestie van tijd voordat de transfer wereldkundig zou worden gemaakt, maar naar verluidt gaat de middenvelder annex aanvaller niet vertrekken bij Krasnodar.

Volgens de Armeense sportjournalist Samvel Sukiasyan was de transfer zo goed als rond, maar RB Sport stelt dat Spertsyan niet bij Krasnodar vertrekt omdat er geen enkele club is die aan de vraagprijs van vijftien miljoen euro wil voldoen. Zodoende is de kans ontzettend groot dat de Armeen speler blijft waar hij zit.

Artikel gaat verder onder video

Ajax zag Spertsyan naar verluidt als de opvolger van Mohammed Kudus, die in verband wordt gebracht met een overstap naar Brighton & Hove Albion. Daarnaast zouden ook Manchester United en Borussia Dortmund geïnteresseerd zijn in de Ghanees. Het lijkt er echter op dat Ajax verder kan zoeken naar een alternatief.

Spertsyan is met 10,2 miljoen euro de meest waardevolle Armeense voetballer. Mike Verweij meldde eerder dat de aanvallend ingestelde middenvelder een ‘heel serieus target’ voor Ajax was. Het was de bedoeling dat de Amsterdammers eerst spelers zouden verkopen voordat ze zaken gingen doen met Spertsyan. Met de uitgaande transfer van Jurriën Timber naar Arsenal is dat nu dus het geval, maar ondanks dat gaat Ajax het bedrag van vijftien miljoen euro niet neertellen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens mij had ajax daar helemaal geen interesse in

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ow wat een drama! Interesse is nooit meer dan een gerucht geweest.

ADB1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Na al deze poppenkast moet er straks gewoon worden gevoetbald. Eens kijken of Feyenoord echt zo fanstastisch en Ajax echt zo belabberd is.

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik had begrepen dat Brighton Een bod had gedaan op Bassey 23 miljoen vandaag En dat ajax niet mee wou werken Als het zo is Strikje er omheen weg er mee

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Helaas. Ajax is "besmet". Zelfs (oud-) Eredivisievoetballers verkiezen andere clubs boven Ajax en terecht, want bij Ajax word je kansloos in je carrière en je als jonge speler nooit een serieuze kans krijgt. Voorbeelden: Conceicao, Hansen, Kalokoh, Misehuoy, Fitz-Jim, Regeer, Baas, Botman, Bakker, De Waal. Ajax heeft ook door het afgelopen seizoen veel krediet verloren, eigen schuld dikke bult. Ajax zal in de komende seizoenen in de top een bescheiden rol moeten spelen.

ADB1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We gaan het zien. Het zal op het veld moeten gebeuren. Feyenoord werd vorig seizoen ook niet erg hoog aangeschreven.

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ken hem niet dus kan niks zeggen over zijn eventuele waarde

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen