1908.nl komt met statement na uitspraken van woeste Arne Slot

25 augustus 2023, 21:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

1908.nl heeft naar aanleiding van de uitspraken van Arne Slot op de persconferentie richting de thuiswedstrijd tegen Almere City een statement gepubliceerd. Het Feyenoord-platform, dat donderdag een lijstje deelde met acht spelers die zouden mogen vertrekken, betreurt het dat de trainer last heeft van de publicatie. Slot noemde de berichten dat acht spelers (tijdelijk) mogen vertrekken 'pertinent niet waar' en stelde 'degene die dit in de media heeft gebracht anti-Feyenoord is'.

Het proces rondom de berichtgeving is dan ook intern geëvalueerd bij 1908.nl. Het artikel waar Slot aan refereerde, komt uit de transferhoek waar Rutger Vinke (Feyenoord Transfermarkt) de voornaamste voortrekker van is. "Rutger heeft in het verleden bewezen goed ingevoerd te zijn en 1908.nl is blij dat hij onderdeel wil uitmaken van de redactie. De redactie van 1908.nl is verrast door de ophef die is ontstaan, wat nooit de bedoeling is geweest. Wij trekken er lering uit dat onze publicaties, ondanks dat we nog maar een jaar actief zijn, breed worden opgepakt. We hebben ons dit onvoldoende gerealiseerd", wordt er geschreven.

Artikel gaat verder onder video

Het veranderde bereik van de website zorgt volgens 1908.nl voor een nieuwe vorm van verantwoordelijkheid. "In toekomstige publicaties zullen we daar rekening mee houden. Het is een wens van 1908.nl om in gesprek te gaan met de club om ook hun zienswijze beter te begrijpen. Achteraf gezien kunnen wij ons de reactie van Slot vandaag voorstellen en zullen zijn opmerkingen meenemen richting de toekomst. Wij realiseren ons dat de genoemde publicatie geen bijdrage levert aan een optimaal klimaat rondom Feyenoord, iets wat wij als platform wel willen nastreven."

"Het voornemen om in de toekomst andere besluiten te nemen staat los van de gedeelde informatie in het artikel", valt er te lezen. "1908.nl blijft achter de inhoud staan. Enerzijds omdat voor één speler wordt gerefereerd aan Transferroom, een online platform waar spelers kunnen worden aangeboden en waar in het verleden iedereen een account kon aanmaken om spelerslijsten door te nemen. 1908.nl heeft toegang tot dit platform en voelt zich gesterkt door de publicaties aldaar. Voor de overige genoemde spelers zijn meerdere bronnen geraadpleegd. 1908.nl ziet vandaag als een belangrijk leermoment, dat meerdere inzichten heeft gegeven. Wij blijven ons inzetten met het plaatsen van nieuws over zaken die in en rondom Feyenoord spelen en in de periferie van de club. Met het juiste voor de club als uitgangspunt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heel het interview /persco gezien ,en de hele berichten van 1908 . Misschien zouden mensen dat ook eens moeten doen voor ze een mening vormen . Zeggen dat er spelers weg mogen ,is iets anders dan zeggen dat ze zijn aangeboden op een site . 1908 heeft ook geen enkel bewijs en roept maar wat . Verder heeft Slot in de persco alles haar fijn uitgelegd . Alles goed verwoord op een nette manier . Dus niet boos ,woest etcetc . Hij is tevreden over zijn selectie . Posities dubbelbezet met wat jeugdspelers die echt aan de deur kloppen ,en hun kans krijgen . Er is dus ook duidelijkheid wie veel gaat spelen en wie niet. Degene die niet tevreden zijn mogen weg . Degene die weg kunnen vanwege belangstelling daar zal gekeken worden naar het bod ,positie (of we dan nog kunnen schakelen ) etcetc. Dus er worden er gewoon niet 8 weggestuurd achter de rug van de spelers om . Dus creeert 1908 onrust waar ,slot terecht niet blij mee is. Wat ik al zei hierboven 1908 is de laatste tijd ook bezig om maar reacties te scoren . Maar goed dat gebeurd hier ook de laatste tijd . Het wordt eens tijd dat deze site de boel zuivert hier . Zodat er hier weer normaal over voetbal gepraat wordt ,en op gereageerd wordt ,en kan worden .

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De bronnen die 1908 heeft zijn trouwens niet serieus te nemen . Zijn namelijk dezelfde bronnen die byv zeiden dat gnonto zou komen en guidetti voor de 10e zomer op rij terug zagen komen ,en dat slot zou gaan . Maar goed als vage niet gebekende bronnen wat zeggen over andere clubs is het niet waar ,een hetze ,iedereen is tegen ons etcetc . Maar bij Feyenoord is elk gerucht waar . Deze site is tegenwoordig niet meer de site die het was helaas

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Crimson … echt hè wat een betweter is dat toch !! 👌😂.. en die waanzinnige lange berichten van hem .. hoezo vermoeiend onze voetbalprofessor 😂🥴

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gtsb Alleen maar Feijenoord fans hier joh ze reageren Altijd op elke Feijenoord berichtgeving 😂😂😂

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jürgen .. tuurlijk joh .. gelukkig reageert hij nooit op alles wat Ajax is 😂😂😂👌

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan maar soms lijkt het teveel op een persoonlijke aanval en niet echt op de feitelijke inhoud.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jurgen lekker laten gaan ze zijn niks waard . Iedereen ziet hier hoe het zit . Hoe ik reageer en op sommige niet reageer . Dus ja . De site gaat vanzelf een keer ingrijpen

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gtsb ik zit te kijken maar het lijkt alsof sommige echt een persoonlijke vendetta hebben hier man man man. Stel je voor dat we nog een keer kampioen worden😂😂😂

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blijkbaar hebben ze niks anders te doen jurgen Meer tijd dan ik . Maar ik vind het prima . Ik kan recht in de spiegel kijken ,waar hun dat niet kunnen En blijf reageren zoals ik doe .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen