Geïrriteerde Arne Slot ontkent 'onthulling' 1908 met klem: 'Bedoeld om onrust binnen Feyenoord te creëren'

25 augustus 2023, 14:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord-trainer Arne Slot noemt de berichten dat liefst acht spelers de komende week nog (tijdelijk) mogen vertrekken 'pertinent niet waar.' De oefenmeester trok tijdens de persconferentie vooruitblikkend op het thuisduel met Almere City van komende zondag fel van leer over het artikel waar 1908.nl donderdag mee naar buiten kwam.

"Het is inherent aan de voetballerij of de politiek dat er heel veel dingen in de media komen die niet waar zijn", begon Slot zijn antwoord. "Ik kan me alleen maar voorstellen dat degene die dit in de media heeft gebracht anti-Feyenoord is want het is ten eerste pertinent niet waar dat onze spelers zijn aangeboden. Dus dan is dat waarschijnlijk iemand geweest die onrust probeert te creëren bij Feyenoord."

Artikel gaat verder onder video

1908 schreef donderdag dat onder meer zomeraanwinst Thomas van den Belt (overgekomen van PEC Zwolle) en middenvelder Quinten Timber (vorig jaar gekocht van FC Utrecht) uit zouden mogen zien naar een nieuwe werkgever. Daarnaast zouden ook Alireza Jahanbakhsh, Javairo Dilrosun, Patrik Walemark, Neraysho Kasanwirjo, Gjivai Zechiël én Antoni Milambo al dan niet tijdelijk mogen vertrekken uit De Kuip.

Mocht het doel zijn geweest om inderdaad voor onrust binnen de spelersgroep te zorgen, dan is die opzet geslaagd, zo laat Slot weten. "Dit betekent dat ik vanochtend langs een paar jongens moest lopen om ze te laten zien dat het absoluut niet waar is dat zij op een transferlijst zouden staan." Daarnaast vond de trainer het nodig om ook de gehele spelersgroep toe te spreken over de geruchten: "Ik heb tegen die jongens gezegd: joh, als je met mij niet een gesprek hebt gehad dat je speelkansen misschien wat minder kunnen zijn, dan hoef je je daar niets van aan te trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik voel een Tottenham momentje aankomen was ook niks van waar en lag allemaal aan Tottenham maar bleek toch anders te zijn Of is 1908 ook van de Telegraaf afdeling dat kan het kloppen 😂🤪😂

Kuipje1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het lijkt erop of Iedereen op een misstap van Slotje bij Feyenoord.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb hier al een paar keer aangegeven dat rutger (1908.nl) over de rug en via feyenoord de landelijke media wil veroveren . Het liefst met een soort vi als eindstation . Lekker laten gaan die gast(en) 😉

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heb net de betreffende persco helemaal bekeken . En hetgene gelezen wat op 1908 stond . En wat een ophef over niks . De reden waarom Slot reageerde was het feit dat 1908 beweerd dat deze 8 spelers zijn aangeboden op een vage transfer site /app. Slot legt het allemaal op de persco haar fijn uit . Voor de normale mens prima te snappen . Niks woest boos arrogant etcetc . Met het bericht dat 1908 plaatst heb je een paar spelers die natuurlijk verhaal gaan halen . En dat zorgt voor onrust en dat was het . Dat slot daar niet blij van wordt is vrij normaal . Feyenoord heeft alle positie dubbel bezet ,dus ongeveer 21 spelers en daarbij een paar jeugdspelers die zich dit jaar mogen bewijzen . Slot is tevreden met alle spelers en alles is vrij duidelijk . Mensen mogen weg als ze zich niet kunnen vinden in hun rol. En /Of de speler en de club kunnen er wijzer van worden . Een vrij duidelijk verhaal en netjes verwoord verhaal van slot Maar goed misschien moeten mensen eerst eens een hele persco bekijken ,en het bericht lezen van 1908.nl voordat men reageert .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen