AS Monaco-spits Wissam Ben Yedder beschuldigd van verkrachting en aanranding

11 augustus 2023, 17:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

AS Monaco-aanvaller Wissam Ben Yedder is vrijdag beschuldigd van ‘verkrachting, poging tot verkrachting en aanranding’. Dat werd besloten door de openbaar aanklagers in Nice. De 32-jarige international van Frankrijk is onder gerechtelijk toezicht geplaatst en moet een borgtocht van 900.000 euro betalen.

Datzelfde geldt voor het broertje van Ben Yedder, die voor dezelfde beschuldigingen is aangeklaagd. Volgens een betrouwbare bron zouden twee jongvolwassen vrouwen met een Franse nationaliteit het slachtoffer zijn geweest van de feiten. Beiden zouden niet uit de regio Nice komen.

Artikel gaat verder onder video

Op 10 juli 2023 zouden de feiten hebben plaatsgevonden tijdens een avondje stappen in de gemeente Beausoleil in het departement Alpes-Martimes, dat grenst aan Monaco. Ben Yedder en zijn broer zouden de twee vrouwen volgens radiozender France Info ‘seksuele handelingen hebben opgedrongen’.

Ben Yedder is sinds 2019/2020 speler van AS Monaco, en staat ook aankomend seizoen onder contract bij de Monegasken. Na de beschuldiging van vrijdag is het echter nog onduidelijk welke sancties zijn club gaat trekken. Afgelopen seizoen was Ben Yedder goed voor negentien doelpunten in 32 competitiewedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen