'Bayern München dreigt ondanks akkoord verder te moeten zoeken: Harry Kane twijfelt'

10 augustus 2023, 16:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Wie dacht dat een transfer van Harry Kane door het akkoord tussen Bayern München en Tottenham Hotspur in een stroomversnelling zou geraken, komt bedrogen uit. De Engelsman bereikte een poosje terug al overeenstemming met Bayern München over een overstap naar Zuid-Duitsland, maar het heeft er momenteel veel van weg dat hij desondanks in Engeland actief blijft.

Zo luidt de laatste update van Sky Sports over de toekomst van Kane althans. Een langer verblijf van de topschutter bij Tottenham Hotspur zou een ontzettend hard gelag zijn voor Bayern München. De kampioen van Duitsland maakt al weken, zo niet maanden werk van de komst van Kane. Bayern München zag drie aanbiedingen door Tottenham Hotspur van tafel worden geveegd, alvorens donderdag een akkoord te bereiken met de Noord-Londenaren over een bedrag van meer dan honderd miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

Niets leek een transfer van Kane naar Bayern München nog in de weg te staan, ware het niet dat de speler zelf inmiddels van gedachte lijkt te zijn veranderd. De verwachting was dat Kane bij Tottenham Hotspur zou aangeven te willen vertrekken naar Duitsland, maar volgens de laatste informatie van Sky Sports is het momenteel zeer waarschijnlijk dat de spits in Noord-Londen blijft voetballen. Volgens Florian Plettenberg is het '50-50'. Kane is in het bezit van een aflopend contract en zou volgend jaar dus transfervrij van club kunnen wisselen. Tottenham Hotspur zou er alles aan gedaan hebben om het contract van Kane open te breken, maar het ziet er vooralsnog niet naar uit dat dat gaat gebeuren.

Het is op dit moment nog onduidelijk waarom Kane, ondanks het akkoord tussen Tottenham Hotspur en Bayern München, in Engeland zou willen blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen